Life

Lună Nouă în zodia Gemeni! Camelia Pătrășcanu anunță tensiuni și zbucium sufletesc! Ce pățesc Peștii

Este Lună Nouă în zodia Gemeni, azi, 18 iunie 2023, iar efectele se vor resimți în următoarele zile. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu.
18.06.2023 | 11:25
Luna Noua in zodia Gemeni Camelia Patrascanu anunta tensiuni si zbucium sufletesc Ce patesc Pestii
Lună Nouă în zodia Gemeni. Camelia Pătrășcanu face anunțuri importante. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Această Lună Nouă în Gemeni, care se formează astăzi, 18 iunie 2023, aduce aspecte foarte tensionate, anunță Camelia Pătrășcanu. Care sunt efectele acestui fenomen astrologic?

Lună Nouă în zodia Gemeni, azi, 18 iunie 2023. Camelia Pătrășcanu explică în ce fel ne va afecta de mâine

Trebuie spus că tot contextul e complex, pentru că și Mercur se află în Gemeni. Energia acestei zodii e foarte puternică. Starea de confuzie e foarte mare, căci avem foarte multe portocale în mâini și le aruncăm în aer cu frica să nu le mai putem prinde.

ADVERTISEMENT

E adevărat că mintea ne merge foarte bine și putem avea inspirația de a găsi soluții, de a le implementa. Putem să ne schimbăm modul în care procesăm informația. Este mai mult disconfort sufletesc, dar și mental, mai ales azi, pe 18 iunie 2023.

Aspectele tensionate cu planetele din Pești ne arată faptul că mulți dintre noi vom avea tot felul de intuiții, de supra-receptivități. Pot fi schimbări la nivel de colectivitate și nu știm cum să catalogăm anumite semnale.

ADVERTISEMENT

Berbecii au revelații în legătură cu niște secrete

Pentru Berbeci, pot apărea revelații în legătură cu niște secrete. Le cade vălul de pe ochi în legătură cu persoane și situații. Viitorul sună bine, aduce lucruri bune sau nu. Vremurile se schimbă. E momentul să facă niște schimbări acum sau mai târziu – toate astea le trec prin cap, cu multă agitație.

Pentru Tauri, Luna Nouă din zodia Gemeni e fixată în zona banilor. Aspectele tensionate vizează mai curând înșelări din partea prietenilor. Li se vând niște vise sau proiecte care nu sunt potrivite sau realizabile pentru ei. E bine să se bazeze pe forțele lor.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, Luna Nouă vine cu reconfigurare. Sunt stimulați astral să se ia în serios ori să ceară iertare. Pot realiza că s-au înșelat sau că au fost în eroare. Au aceste revelații, mai ales că și Mercur este în domiciliul lor. Conștiința e foarte activată și nu o pot ascunde.

Pentru Raci, Luna Nouă e consolativă. Au multe lucruri de lăsat în urmă. Trebuie să fie atenți la bagajele pe care le mai cară după ei. Trebuie să lase anumite locuri în urmă sau regretele că nu au făcut tot ce puteau face la un moment dat. Multe regrete pornesc încă din tinerețea lor. Nu are sens să mai regrete. E posibil să se fi schimbat cursul vieții, dar nu scrie nicăieri că nu putem reveni.

ADVERTISEMENT

Lună Nouă în zodia Gemeni: Leii realizează că s-au înșelat în privința oamenilor

Leii au o atentă intuiție în legătură cu mediile propice pentru ei sau cele care nu le sunt potrivite. Se pot simți un pic prinși în anumite colectivități, grupuri, tovărășii. Pentru că sunt flatați, pot spune prea repede da și pot simți că n-au evaluat bine oamenii și situațiile.

Pentru Fecioare, e o Lună Nouă care aduce o oportunitate. Oportunitatea e foarte frumoasă. Tam-nesam li se poate propune ceva. Brusc, pot avea parte de o inițiativă la care participă. Par să se teamă, e din nou același joc cu încrederea în sine. Această Lună Nouă aduce o schimbare legată de poziție și statut.

Pentru Balanțe, vine călătorii sau contacte cu persoane interesante. Străinătatea, contactul cu oameni care vorbesc altă limbă este subliniată la această Lună Nouă în zodia Gemeni. Această Lună le ajută să înțeleagă persoane care erau de neînțeles.

Săgetătorii poartă discuții care îi stimulează

Scorpionii sunt vizați în specularea unor ocazii bune din care pot trage niște avantaje, pot câștiga mai mulți bani. Se plasează în situații de pe urma cărora să se aleagă cu niște avantaje. E o Lună Nouă care le dau idei pentru a nu pierde timpul.

Săgetătorii au o Lună Nouă în zodia Gemeni frumoasă la nivelul relațiilor. Discută lucruri fresh, care le împrospătează sufletul. Trebuie să fie atenți la discernământ, pentru că riscă să se exalteze prea mult. Pe de altă parte, propria lor persoană pare să fie mai importantă decât familia.

Capricornii pot avea schimbări la locul de muncă. Se gândesc că sunt capabili să accepte oferte de muncă în altă parte sau cu alții, să își mute biroul. Sunt capabili să găsească înțelegerea și cooperarea celor tineri.

Peștii nu prea au încredere în ei

Vărsătorii au o Lună Nouă creativă, gust pentru studiu, poate fi o limbă nouă, să își țină un jurnal… Se pot apuca de o activitate, n-au bani pentru ea, iar asta e partea mai tensionată.

Pentru Pești, e o Lună Nouă care îi pune pe gânduri. Se gândesc la bătrânețe, la ce vor să facă pe viitor. Încrederea în sine poate fi un pic zbuciumată, căci acum își descoperă slăbiciunile sufletești. Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT