Life

Lună Plină în Balanță! Camelia Pătrășcanu, previziuni fără precedent pentru 3 zodii

Vom avea Lună Plină în Balanță în aproximativ o săptămână, iar Camelia Pătrășcanu face previziunile, în exclusivitate pentru FANATIK.
17.03.2024 | 16:28
Luna Plina in Balanta Camelia Patrascanu previziuni fara precedent pentru 3 zodii
Lună Plină în Balanță. Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Avem Lună Plină în Balanță pe 25 martie, iar Camelia Pătrășcanu explică, în exclusivitate pentru FANATIK, cum ne va afecta fenomenul astrologic al următoarelor zile.

Lună Plină în Balanță. Camelia Pătrășcanu explică toate efectele

Într-o săptămână, se formează o Lună Plină deosebită, în semnul Balanță, iar evenimentul astral aduce câteva schimbări în viețile multora. Luna vorbește despre relații și suntem sensibili la impactul pe care îl avem și ce spun oamenii despre noi.

ADVERTISEMENT

Berbecul, care patronează Luna Plină din Balanță, pune accent pe autenticitatea noastră în relații. Vrem să fim aprecieți așa cum suntem, fără contrafaceri și fără măști. Suntem ceva mai atenți de câte ori facem ceva fără să vrem neapărat, doar pentru că ne roagă cineva.

Sunt lucruri pe care le luăm mai mult în atenție. Luna se formează pe 25, iar efectele sunt valabile și pe 26. În general, din 21 martie, de când Soarele intră în Berbec, ne cam gândim cât de autentici suntem în relațiile noastre.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt direct interesați și marcați de acest aspect. Sunt receptivi la opinia altora despre ei. Au grație și tact cu Luna în Balanță. Își expun punctul de vedere cu multă pertinență și cu insistență. Își transmit emoțiile și gândurile cu multă claritate.

Taurii au o Lună Plină în Balanță pe axa muncii, a conștiinciozității, efortului depus zi de zi pentru a se propăși. Luna le spune că nu prea trebuie să se bazeze pe nimeni. Sunt deschiși către un grup de susținere. Nu sunt singuri, au oameni în jurul lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii au Luna pe axa iubirii și pot fi curtați. Li se pot întâmpla evenimente fascinante. Sunt stârniți intelectual și au multe emoții. Racii își dau seama că cel mai sigur loc de pe pământ este chiar centrul inimii lor, ființa lor, conștiința lor. Oricât s-ar asocia cu alții, au sentimentul că trebuie să se bazeze doar pe ei.

Leii pun sub semnul întrebării priceperile anumitor persoane

Leii au o Lună Plină în Balanță aducătoare de informații. Sunt noi interese în domeniu de studiu. Se pun sub semnul îndoielii credibilitatea unor persoane care se dau mari îndrumători, mari cunoscători.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt foarte practice. Pot face bani cu ajutorul altcuiva sau colaborând cu altcineva. Se deschid multe căi pentru ele. Anumite posibilități pot fi sugerate de alte persoane. Sunt atente și interesate ca abilitățile lor să fie apreciate.

Balanțele, cu Luna în semnul lor, pot fi mai sensibile. Să nu se mire dacă au tot felul de stări mai fluctuante pe 24, 25 sau 26. Corpul lor e foarte receptiv, sensibil la mișcările astrale. Sesizează că cineva îi pune într-o situație delicată și nu le place acest lucru.

Scorpionii au mare atenție către partenerul de viață sau cineva cu care colaborează. Sunt hotărâți să muncească și foarte bine mobilizați. Au sentimentul că munca lor nu dă rezultate, pentru că depind prea mult de cineva.

Săgetătorii au o Lună Plină pe axa aventurilor și a iubirii. Sunt într-o dispoziție foarte aventuroasă. Vor să aibă experiențe și senzații tari. Tatonează împrejurimile, au nevoie de auditoriu, de un pic de scenă.

Vărsătorii se apucă de sport

Capricornii au o Lună Plină în Balanță cu accent pe casă și cămin. Cumva, vor descoperi că au mai trecut printr-o situație asemănătoare, în care li s-a cerut un anumit lucru și atunci nu au reacționat bine. De data asta, simt că pentru celălalt e important să facă anumite lucruri.

Vărsătorii au dinamică mentală și mobilitate corporală. Unii pot începe un sport, o activitatea nouă, iar alții sunt mai mult interesați de comunicare, de dialog, să schimbe ceva printr-un alt punct de vedere pe care îl cultivă, îl promovează.

Peștii evaluează corect și lucid disponibilitatea celorlalți de a-i ajuta. Trag concluzia că nu trebuie să mai fie dependenți de celălalt, așa cum au făcut cândva.

ADVERTISEMENT