Life

Lună Plină în zodia Gemeni! Camelia Pătrășcanu explică efectele! Fecioarele trebuie să noteze asta

Lună Plină în zodia Gemeni! Camelia Pătrășcanu explică efectele asupra tuturor semnelor zodiacale. Ce se întâmplă cu fiecare?
20.11.2023 | 11:21
Luna Plina in zodia Gemeni Camelia Patrascanu explica efectele Fecioarele trebuie sa noteze asta
Lună Plină în Gemeni. Horoscop realizate de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Plină în zodia Gemeni, pe 27 noiembrie 2023! Camelia Pătrășcanu explică în ce fel ne afecteazî acest fenomen astrologic care se produce în doar șase zile. Mai multe zodii trebuie să își ia notițe!

Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie. Camelia Pătrășcanu explică efectele

Luna Plină în Gemeni vine cu aspecte tensionate, căci Soarele e inflamat de Marte, iar credințele personale sunt foarte puternice. În numele lor suntem capabili de orice. Vorbim despre crezurile noastre, intrăm în polemici, căci și Mercur, vorbărețul, e acolo, în Săgetător.

ADVERTISEMENT

Ideea e să argumentăm, chiar dacă argumente sunt greșite în polemicile noastre. Măcar să fie argumente, nu mofturi, nu subiectivisme. Discutăm despre adevăruri, cele care ne motivează să mergem în viață. Luna în Gemeni ne face vorbăreți și receptivi la ideile și argumentele care apar. Nu prea e nimeni mut. Suntem foarte stârniți să spunem lucruri, inclusiv colectiv, poate în stradă.

Pentru Berbeci, această Lună Plină în Gemeni poate aduce discuții. Unele au legătură și cu trecutul. Ce se întâmplă acum are legătură cu unele lucruri nefăcute în trecut. Poate Berbecii n-au știut să explice prea limpede niște idei și atunci ceilalți n-au înțeles la timp niște lucruri.

ADVERTISEMENT

Taurii își cer drepturile

Taurii au o Lună Plină gălăgioasă în legătură cu ce au primit, ce n-au primit de la alții. Pot discuta despre faptul că ei au făcut lucruri, dar alții nu le-au întors gestul, nu le-au oferit sprijin. Cer lucrurile pe care consideră că le merită sau reproșează că e în dreptul lor să le ceară. Asta poate schimba radical relația cu cineva apropiată, poate că nu în bine.

Gemenii pot avea discuții în raporturile cu cei foarte apropiați. Gemenii sunt foarte emotivi, foarte sensibili. Sunt evitați, se simt evitați. Își dau seama că nu sunt atât de agreați cum au crezut. Se simt tolerați mai mult și asta o sesizează din ironii, din ezitările celorlalți.

ADVERTISEMENT

Racii au o Lună Plină în Gemeni care sensibiliează activitățile de zi cu zi, dar și prioritățile pe care le au. Se gândesc dacă lucrurile în care cred sunt corecte sau adecvate timpului. Se întreabă dacă sunt suficient de corecți sau de adaptați.

Pentru Lei, acest fenomen astrologic sensibilizează în legătură cu bucuria de a fi. Unii Lei se întreabă pe unde au pierdut-o. Vor să aducă în viața lor mai mult bucurie, prin creșterea nepăsării față de griji și probleme.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioare, fenomenul aduce o reflecție puternică în legătură cu rolul lor în casă, cu stabilitatea lor în viața lor. Se gândesc cât depind de alții, care e punctul lor de echilibru și siguranță. Au sentimentul că nu sunt sigure pe ele, că trebuie să apeleze la ajutor. Cumva, au revelația că pilonii își statornicesc viața trebuie întăriți.

Balanțele sunt mai atente la ce fac și spun

Pentru Balanțe, această Lună Plină în Gemeni aduce reflecții în legătură cu planurile pe care le fac și utilitatea lor: nu cumva vor prea mult, nu cumva țintesc prea sus? De aici apar tot felul de reflecții legate de ce fac, ce spun, după cine se iau.

Scorpionii sunt sensibilizați în legătură cu potențialul lor, capacitatea de a se pune în acțiune. Soarele și Marte i-ar mobiliza, în sensul de a se pune pe roate. Își dau seama că poate au pierdut mult timp, că sunt în urmă și trebuie să ajungă la zi.

Săgetătorii au o Lună Plină în Gemeni care subliniază mândria și orgoliul, dar și sentimentul de stimă de sine. Se gândesc la ce au de făcut pentru propria persoană. Trebuie să renunțe la unele lucruri pentru a fi demne.

Peștii trebuie să facă o alegere uriașă

Capricornii pot avea reflecții dezamăgitoare, că n-au făcut niște chestii, că n-au fost pe fază în legătură cu persoane și situații. Își dau seama că nu mai pot da timpul înapoi. Unii se simt acum nepregătiți să facă schimbări. Pot avea regrete și constată că unele lucruri au trecut.

Vărsătorii au parte de intuiții clare legate de potrivirea sau nepotrivirea de a fi într-un anumit mediu. Constată contrariați că poate sunt într-o anumită colectivitate, dar relațiile dintre membrii colectivității nu sunt cele pe care ei le credeau.

Peștii au revelații în legătură cu o cale de viață. Unii spun că unele lucruri nu sunt pentru ei, indiferent ce e în joc, iar alții se bagă în treburi complicate știind că își pot arde urechile. Au de ales între a-și asuma niște răspunduri sau în a fi o cale care nu îi mai reprezintă.

 

ADVERTISEMENT