Life

Lună Plină în zodia Pești pe 21 septembrie 2021. Berbecii și Capricornii sunt puși în situații complicate

Fenomenul de Lună plină în zodia Pești din 21 septembrie 2021 va marca viețile tuturor. Vom fi puși în situații imposibile.
11.09.2021 | 14:12
Luna Plina in zodia Pesti pe 21 septembrie 2021 Berbecii si Capricornii sunt pusi in situatii complicate
ADVERTISEMENT

Fenomentul de Lună Plină din zodia Pești, care se produce pe 21 septembrie 2021, vine cu lecții de viață pentru toată lumea. Cei care nu și-au făcut temele și nu au rezolvat anumite probleme când era cazul vor avea de pătimit.

Berbecii se numără printre zodiile care trebuie să înfrunte niște realități neplăcute. Vor fi puși în situația de a rezolva niște conflicte pornite chiar de la nepăsarea lor.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt cu nervii la pământ și intră tot mai des în dueluri verbale cu cei din jurul lor. Sunt extrem de mâhniți că tot ce spun este interpretat pe dos și vor să se impună.

Lună Plină în zodia Pești pe 21 septembrie 2021

Gemenii rezolvă niște chestiuni legate de birocrație. Luna Plină le oferă energia necesară pentru a rezista în fața unor situații care implică mult stres.

ADVERTISEMENT

Racii sunt avantajați de fenomenul care se produce într-o zodie de apă. Vor avea numai de câștigat dacă își mențin poziția și abordează totul cu tact.

Leii au tot felul de presimțiri. Unele dintre ele se adeveresc, în timp ce altele sunt pură fabulație.

ADVERTISEMENT

Fecioarele se pregătesc pentru o bătălie importantă pe care o vor susține cu argumente greu de combătut. Opinia lor poate face diferența într-un context critic, ba chiar poate să ducă la o răsturnare de situație.

Balanțele petrec timp cu cei dragi și se simt foarte bine în mijlocul familiei. Vor avea tot felul de activități care le vor încărca bateriile.

ADVERTISEMENT

Scorpionii schimbă foaia, Peștii dau lovitura din punct de vedere financiar

Scorpionii devin mai precauți cu anumiți prieteni, semn că au învățat ceva din ultimele evenimente din viața lor. Pun mai mult preț pe tăcere ca niciodată.

Săgetătorii trăiesc momente de vis alături de persoana iubită. Se implică în tot felul de activități de cuplu și se simt bine.

Capricornii sunt atenționați de astre să nu ia decizii după ureche. Luna plină îi aduce cu picioarele pe pământ mai ales pe aceia care se entuziasmează foarte repede și nu fac nimic.

Vărsătorii rup anumite legături cu trecutul. Se pot distanța de anumite persoane din familie ori de prieteni care i-au dezamăgit.

Peștii reușesc să obțină un mic succes financiar, iar asta le dă speranțe noi. Problemele sentimentale vor persista chiar și la finalul lui septembrie.

 

ADVERTISEMENT