Life

Lux și opulență pentru Denise Rifai. Cum a apărut pe stradă prezentatoarea TV, i-a uimit pe mulți

Lux și opulență pentru Denise Rifai. Cum a apărut prezentatoarea de la Kanal D pe stradă. Ea a uimit pe multă lume cu această apariție!
30.09.2023 | 17:15
Lux si opulenta pentru Denise Rifai Cum a aparut pe strada prezentatoarea TV ia uimit pe multi
Lux și opulență pentru Denise Rifai. Foto Kanal D
ADVERTISEMENT

Lux și opulență pentru Denise Rifai. Cum a apărut pe stradă prezentatoarea de la Kanal D. Aceasta a fost uimită de mulți.

Lux și opulență pentru Denise Rifai

Denise Rifai se bucură de lux și opulență nu numai acasă, ci și pe stradă. Prezentatoarea TV conduce un bolid de lux pe străzile din Capitală.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-a cumpărat o nouă mașină, care ar costa 100.000 de euro. Prezentatoarea de la Kanal D a fost văzută cu noul său bolid de lux pe străzile din Capitală, arată Spynews.

Este vorba despre o mașină marca Mercedes-Benz, o marcă a căreia Denise Rifai este o adevărată fană, ea având mașinile ale brandului și în trecut.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a optat și pentru o ținută de lux, cu o geantă Louis Vuitton pe care nu și-o permite oricine. Aceasta costă undeva la 19.000 de lei!

Denise Rifai provine dintr-o familie avută. Ce spune despre salariul său

Vedeta de televiziune nu a avut niciodată problema banilor. Aceasta vine dintr-o familie bogată, tatăl ei de origine arabă fiind arhitect.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Denise Rifai are și un salariu consistent de la Kanal D, având ani de experiență. Acum prezintă formatul de succes 40 de întrebări, unde probabil câștigă extrem de bine.

Deși nu a vrut să spună suma pe care o câștigă, Denise Rifai a spus că este plătită în funcție de evoluția profesională.

ADVERTISEMENT

„Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio, unde eram editor și prezentator de știri.

Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa, să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi.

Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva”, a povestit Denise într-un interviu pentru Click!

ADVERTISEMENT
Tags: