Life

Ce spune un artist celebru despre Georgiana Lobonț: ”Merită cu vârf și îndesat”

Un cântăreț celebru din zona Ardealului a vorbit despre cum este, de fapt, în viața din spatele scenei, Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș.
18.09.2023 | 17:45
Ce spune un artist celebru despre Georgiana Lobont Merita cu varf si indesat
Georgiana Lobonț, descrisă de un coleg de breaslă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Willy de la Oradea a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la Georgiana Lobonț. Artistul a explicat că celebra cântăreață este, în spatele scenei, o persoană cu totul și cu totul deosebită.

Ce spune Willy de la Oradea despre Georgiana Lobonț

Willy de la Oradea a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația pe care o are cu Georgiana Lobonț. Cei doi, care se cunosc de ani buni, vor lansa o piesă împreună peste doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte entuziasmat și bucuros de ceea ce urmează în viitorul apropiat. Colaborarea mea cu Georgiana Lobonț sper, și cred, că va fi de bun augur pentru toți ascultători noștri. S-a lucrat intens la acest proiect care va fi lansat miercuri (20 septembrie 2023, n. red.)”, ne-a dezvăluit Willy de la Oradea.

Iar când vine vorba de calitățile artistice ale Georgianei, Willy de la Oradea este de-a dreptul fermecat. ”Ca și artistă este foarte profi și e foarte devotată când vine vorba de muzică. Se vede ca iubește ceea ce face și pune suflet în orice proiect pe care îl are”, ne-a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Dar, explică cântărețul, partea profesională a Georgianei Lobonț este mult, mult întrecută de felul în care se comportă. ”Merită pe deplin să se bucure de tot ce îi se întâmpla în viață”, spune Willy de la Oradea după cea petrecut ceva mai mult timp alături de artistă.

”Georgiana Lobonț și Rareș sunt oameni deosebiți”

Willy de la Oradea a petrecut destul de mult timp cu Georgiana Lobonț la înregistrarea și filmarea videoclipului. Piesa ”Am 100 de prieteni”, devenită deja virală pe TikTok cu refrenul, l-a ajutat pe artist să o cunoască mai bine pe vedetă și pe soțul acesteia, Rareș.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur din suflet că a acceptat propunerea mea și a lui Cipri Popescu de a colabora la acest frumos proiect. Sper ca și în viitor sa mai putem lucra împreuna. Mă bucur sa întâlnesc asemenea oameni de la care poți învăța multe lucruri frumoase. Ceea ce vă mai pot confirma este că și în spatele camerei de filmat Georgiana Lobonț și Rareș sunt niște oameni deosebiți.

Sunt foarte faini, sinceri și plini de viață. Eu, după ce am lucrat cu ei, pot spune că le doresc tot binele din lume și să se bucure de tot ce li se întâmplă pentru că merită cu vârf și îndesat. Dumnezeu e cu ei, iar bunătatea lor îi ajută în tot ceea ce fac”, ne-a mai spus Willy de la Oradea.

ADVERTISEMENT

Willy de la Oradea, colaborare și cu Vali Vijelie

Willy de la Oradea nu este la prima colaborare de răsunet. El a lucrat și cu Vali Vijelie, cei doi ajungând să se înțeleagă foarte bine. Iar artistul a vorbit despre vedeta lumii manelelor în termeni cât se poate de elogioși.

”Am avut onoarea să-l cunosc și să colaborez cu Vali Vijelie. Este un om de mare calitate din toate punctele de vedere. De remarcat este că el e de o modestie de nedescris pentru mine.

Vali va rămâne un model și ca artist și ca și om. Iar despre proiect vă pot spune ca ne bucurăm că este ascultat și apreciat de toți cei care ne iubesc”, mai spune Willy de la Oradea, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români