Life

Ce spune un artist celebru despre Georgiana Lobonț: ”Merită cu vârf și îndesat”

Un cântăreț celebru din zona Ardealului a vorbit despre cum este, de fapt, în viața din spatele scenei, Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș.
18.09.2023 | 17:45
Ce spune un artist celebru despre Georgiana Lobont Merita cu varf si indesat
Georgiana Lobonț, descrisă de un coleg de breaslă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Willy de la Oradea a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la Georgiana Lobonț. Artistul a explicat că celebra cântăreață este, în spatele scenei, o persoană cu totul și cu totul deosebită.

Ce spune Willy de la Oradea despre Georgiana Lobonț

Willy de la Oradea a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația pe care o are cu Georgiana Lobonț. Cei doi, care se cunosc de ani buni, vor lansa o piesă împreună peste doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte entuziasmat și bucuros de ceea ce urmează în viitorul apropiat. Colaborarea mea cu Georgiana Lobonț sper, și cred, că va fi de bun augur pentru toți ascultători noștri. S-a lucrat intens la acest proiect care va fi lansat miercuri (20 septembrie 2023, n. red.)”, ne-a dezvăluit Willy de la Oradea.

Iar când vine vorba de calitățile artistice ale Georgianei, Willy de la Oradea este de-a dreptul fermecat. ”Ca și artistă este foarte profi și e foarte devotată când vine vorba de muzică. Se vede ca iubește ceea ce face și pune suflet în orice proiect pe care îl are”, ne-a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Dar, explică cântărețul, partea profesională a Georgianei Lobonț este mult, mult întrecută de felul în care se comportă. ”Merită pe deplin să se bucure de tot ce îi se întâmpla în viață”, spune Willy de la Oradea după cea petrecut ceva mai mult timp alături de artistă.

”Georgiana Lobonț și Rareș sunt oameni deosebiți”

Willy de la Oradea a petrecut destul de mult timp cu Georgiana Lobonț la înregistrarea și filmarea videoclipului. Piesa ”Am 100 de prieteni”, devenită deja virală pe TikTok cu refrenul, l-a ajutat pe artist să o cunoască mai bine pe vedetă și pe soțul acesteia, Rareș.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur din suflet că a acceptat propunerea mea și a lui Cipri Popescu de a colabora la acest frumos proiect. Sper ca și în viitor sa mai putem lucra împreuna. Mă bucur sa întâlnesc asemenea oameni de la care poți învăța multe lucruri frumoase. Ceea ce vă mai pot confirma este că și în spatele camerei de filmat Georgiana Lobonț și Rareș sunt niște oameni deosebiți.

Sunt foarte faini, sinceri și plini de viață. Eu, după ce am lucrat cu ei, pot spune că le doresc tot binele din lume și să se bucure de tot ce li se întâmplă pentru că merită cu vârf și îndesat. Dumnezeu e cu ei, iar bunătatea lor îi ajută în tot ceea ce fac”, ne-a mai spus Willy de la Oradea.

ADVERTISEMENT

Willy de la Oradea, colaborare și cu Vali Vijelie

Willy de la Oradea nu este la prima colaborare de răsunet. El a lucrat și cu Vali Vijelie, cei doi ajungând să se înțeleagă foarte bine. Iar artistul a vorbit despre vedeta lumii manelelor în termeni cât se poate de elogioși.

”Am avut onoarea să-l cunosc și să colaborez cu Vali Vijelie. Este un om de mare calitate din toate punctele de vedere. De remarcat este că el e de o modestie de nedescris pentru mine.

Vali va rămâne un model și ca artist și ca și om. Iar despre proiect vă pot spune ca ne bucurăm că este ascultat și apreciat de toți cei care ne iubesc”, mai spune Willy de la Oradea, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT