Life

Lux și opulență pentru românii cu bani. Cum arată un duplex de 300.000 de euro din nordul Capitalei

Cum arată un duplex de 300.000 de euro din nordul Capitalei. Luxul și opulența pentru care unii români plătesc bani grei.
20.09.2023 | 19:34
Lux si opulenta pentru romanii cu bani Cum arata un duplex de 300000 de euro din nordul Capitalei
Cum arată un duplex de 300.000 de euro din zona de nord a Capitalei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cum arată un duplex de 300.000 de euro din nordul Capitalei. Românii care își permit și își doresc să locuiască în această zonă nu se uită la bani când vine vorba de proriul confort. Are o suprafață de 86 metri pătrați.

Ce primesc românii cu bani care plătesc 300.000 de euro pentru un duplex din nordul Capitalei

În zona de nord a Bucureștiului a fost dezvoltat proiectul Marmura Residence, situat aproape de magazinele Penny și Kaufland, de pe Bulevardul Bucureștii Noi, la o distanță scurtă de stația de metrou Jiului.

ADVERTISEMENT

Deși nu se poate spună că este chiar în centru, beneficiază de traseul Magistralei 4 a Metrorex. De asemenea, Bulevardul Ion Mihalache oferă acces rapid spre Piața Victoriei, iar Calea Grivița către Gara de Nord.

La prima vedere, complexul de apartamente pare unul simplist, ce amintește de atmosfera din anii 70-80 ai secolului trecut, scrie wall-street.ro. Totuși, tendința pentru astfel de proiecte rezidențiale este întâlnită și în țările de vest.

ADVERTISEMENT

În acest complex primitor, cu un spațiu verde între blocuri, din nordul Capitalei, se află și un duplex care costă 268.000 euro + TVA. Astfel, costul total se ridică la aproximativ 300.000 de euro.

Duplexul are o suprafață de 86 de metri pătrați

Duplexul are 86 de metri pătrați și este potrivit, mai degrabă, pentru o familie cu un copil sau doi copii mici, căci la adolescență lucrurile s-ar putea complica. Apartamentul este situat la etajul 10 și se întinde până la 11.

ADVERTISEMENT

Bucătăria, deși aranjată inteligent, nu este cea mai potrivită pentru cei care vor să petreacă mult timp aici și nu reprezintă atracția locuinței. În schimb, zona de living este foarte atrăgătoare.

În zona de zi din acest duplex de 300.000 de euro din nordul capitalei, spațiile din zona de zi sunt luminoase. De altfel, orientarea către sud-vest și ferestrele mari, de 2,25 m înălțime asigură lumină naturala pe durata întregii zile.

ADVERTISEMENT

Totodată, lângă scara ce leagă cele două nivele poate fi amenajat un mic birou. La etajul superior se găsește dormitorul matrimonial, un hol mic și baia mare. Tot aici se află și un spațiu mai mic, cu duș și toaletă- baie există și jos. Lângă dormitor, se afla și camera copilului.

Astfel că, românii cu bani care vor un duplex în nordul Capitalei trebuie să scoată din buzunar 300.000 de euro pentru 3 băi, 2 dormitoare, un living, bucătărie, scară interioară, mobilă și electrocasnice.

ADVERTISEMENT
Tags: