Fotbal international

Lyon – Şahtior Doneţk 2-2. Junior Moraes, dublă într-o remiză spectaculoasă!

02.10.2018 | 23:28
Junior Moraes a deschis scorul în Lyon - Şahtior Doneţk
ADVERTISEMENT

Jocul Lyon – Şahtior Doneţk a avut loc marţi, 2 octombrie în cadrul grupei F a Champions League. Gazdele au un moral până la stele, după ce au reuşit o senzaţională victorie în prima rundă pe Ettihad Stadium din Manchester în faţa campioanei Premier League, echipa lui Pep Guardiola fiind considerată una dintre favoritele la câştigarea Champions League. Ucrainenii au avut puterea de a crede până la final în meciul inaugural al grupei, jucat la Harkov şi au reuşit să scoată un egal, in extremis, cu spectaculoasă grupare germană Hoffenheim, care, sub comanda celui mai tânăr antrenor din Champions League, Julian Nagelmann joacă extrem de spectaculos. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

UPDATE, ora 23:52 / S-a terminat meciul Lyon – Şahtior Doneţk 2-2

Min. 72 / GOOOOOOL Lyon! Leo Dubois a înscris cu un şut din interiorul careului.

Min. 70 / GOOOOOOOL Lyon! Moussa Dembele a marcat cu o lovitură de cap.

Min. 55 / GOOOOOOL Şahtior Doneţk! Junior Moraes a reuşit dubla la Lyon cu un şut plasat din interiorul careului.

ADVERTISEMENT

Min. 44 / GOOOOOOL Şahtior Doneţk! Junior Moraes, fostul jucător al Gloriei Bistriţa, a deschis scorul. Atacantul brazilian a fost dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB.


UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Lyon – Şahtior Doneţk.


UPDATE ora 20:00. Echipele de start

Lyon - Sahtior
Lyon – Sahtior

Lyon – Şahtior Doneţk poate fi urmărit pe Fanatik.ro

Meciul Lyon – Şahtior Doneţk nu va fi transmis în direct în România de către nici una dintre televiziunile care difuzează partidele din actuala ediţie a Champions League. În schimb, îl veţi putea urmări pe www.Fanatik.ro, care te va ţine la curent cu toate fazele importante ale partidei şi unde vei putea vedea golurile în format live video. Evident, Lyon ţinteşte cele trei puncte, pentru a păstra şefia unei grupe în care, exceptând pe Manchester City, văzută drept senatoare de drept la primul loc, toate celelalte trei echipe pot spera la poziţia secundă. O victorie cu ucrainenii ar însemna enorm pentru francezi, care ar rămâne singura formaţie din grupă cu punctaj maxim.

ADVERTISEMENT

Lyon – Şahtior Doneţk. Nu sunt absenţe de marcă în cele două echipe

Un lucru foarte important pentru ambele formaţii este că nu au jucători importanţi out, cei care nu pot evolua nefiind din categoria titularilor. Asta înseamnă că sunt premise pentru un spectacol de clasă, pentru că ambele echipe sunt adeptele jocului ofensiv şi minerii din Doneţk au suficientă calitate pentru a răspunde cu acţiuni periculoase la poarta francezilor. De la Lyon lipsesc Gouiri, Terrier şi Tete. De la Şahtior vor lipsi Ordets, Dentinho şi Wellington Neto. În ultimele două etape de campionat Lyon nu a putut trece acasă de FC Nantes, vinovatul principal fiind portarul român al oaspeţilor, Ciprian Tătăruşanu, care a apărat inclusiv un penalty. Şahtior a băgat deja groază în fanii lui Lyon, pentru că a dat recital la Lviv, unde a bătut pe Karpatî cu scor de tenis, 6-1!

Echipe probabile Lyon – Şahtior Doneţk

Lyon (4-3-3): Lopes – Rafael, Marcelo, Denayer, Mendy –  Tousart, Ndombele, Cornet – Fekir, Aouar, Dembélé. Antrenor: Bruno Genesio
Şahtior Doneţk (4-2-3-1): Piatov –  Matviyenko, Krîvtsov, Rakitski, Ismaily – Maycon, Stepanenko –  Marlos, Taison, Fernando – Júnior Moraes. Antrenor: Paulo Fonseca

ADVERTISEMENT

Lyon – Şahtior Doneţk, cote la pariuri

Victoria francezilor este cotată cu un preţ foarte bun, 1,95, iar cea a ucrainenilor cu 4,00. Egalul a primit o cotă foarte înaltă, 3,60, dar mai mult se aşteaptă un meci cu goluri. Pentru over 2,5 cota este de 1,75, dar la fel de bună se întrevede şi varianta marchează ambele echipe şi over 2,5 goluri, care are 1,95 şi este destul de probabilă, pentru că ambele echipe pot marca minim un gol. Chiar şi opţiunea gol înscris Şahtior e bună, cu o cotă de 1,40.

Lyon - Şahtior Doneţk. Ucrainenii au scos cu greu egalul acasă cu HoffenheimBucuria după ce au salvat un punct
Lyon – Şahtior Doneţk. Ucrainenii au scos cu greu egalul acasă cu Hoffenheim