Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„M-a omorât Rotaru cu Anzor! Înnebunesc!” Fotbalistul Universității Craiova, desființat în direct!

Anzor Mekvabishvili a fost scos țap ispășitor după eliminarea Universității Craiova din Cupa României. Gruzinul a fost făcut praf în direct.
05.04.2024 | 11:33
Ma omorat Rotaru cu Anzor Innebunesc Fotbalistul Universitatii Craiova desfiintat in direct
„M-a omorât Rotaru cu Anzor! Înnebunesc!” Fotbalistul Universității Craiova, desființat în direct! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anzor Mekvabishvili (22 de ani) este considerat veriga slabă a Universității Craiova. Mijlocașul gruzin a fost desființat în direct după ce oltenii au fost eliminați de Oțelul din drumul spre semifinalele Cupei României.

Anzor Mekvabishvili, făcut praf după Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-1: „Mijlocașul central trebuie să aibă alte atribuții!”

Universitatea Craiova a ratat cel mai palpabil obiectiv. Oltenii au fost eliminați din Cupa României de Oțelul, iar vinovat a fost scos unul dintre fotbaliștii sosiți în iarnă.

ADVERTISEMENT

„Aseară, când îi vedeam pe unii dintre jucători îmi venea să înnebunesc. Eu, care sunt oltean și care știu care e starea de spirit a oltenilor când joacă acasă… (n.r. – Cine vă înnebunea?) M-a omorât Rotaru cu Anzor! ‘Cel mai mare jucător’.

Vă rog frumos să mă credeți, eu, care în ultimii ani din carieră am jucat mijlocaș central, nu văd asta în fișa postului la Anzor. Când îl văd pe Anzor că dă numai pase laterale și pase înapoi și vine și ia mingea de la fundașii centrali, înnebunesc!

ADVERTISEMENT

Băi, frate, mijlocașul central trebuie să aibă alte atribuții în teren. Trebuie să pună mâna să verticalizeze. Să aibă aport pe faza ofensivă. Să facă mai mult decât face la momentul actual. Dar asta este părerea mea. Fiecare are dreptul la o opinie”, a declarat Pavel Badea, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Rotaru ne spune că e cel mai mare și cel mai tare”

Nici Sorin Cârțu nu este un fan al lui Anzor. Ba, mai mult, fostul președinte al Universității Craiova a pus 1000 de euro la bătaie din cauza fotbalistului gruzin.

ADVERTISEMENT

„Vă rog să mă credeți că avem discuții tot timpul. Iar Rotaru spune că e cel mai mare și cel mai tare. Eu cu Sorin suntem de altă părere, suntem pe altă lungime de undă. Mihai are tot timpul scouterii ăia care îi aduc jucător… Să îi mănânce cu poftă.

Cinci jucători a transferat iarna asta și la meciul cu Botoșani erau toți cinci pe bancă. Dă-o naibii… Din ăia cinci nu nimerești unul să fie în primul 11? Mai ales că ai avut și acordul antrenorului pentru ei”, a adăugat președintele CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Anzor Mekvabishvili joacă în Bănie din ianuarie 2024, atunci când Mihai Rotaru a plătit 750.000 de euro pentru transferul său de la Dinamo Tbilisi. De atunci și până în prezent, internaționalul gruzin a evoluat în 11 partide, fără să reușească vreun gol sau vreu pasă de gol.

PREFERATUL lui Mihai Rotaru, DESFIINTAT dupa U Craiova - Otelul 0-1: “NU INTELEG CE JOACA”

ADVERTISEMENT