Sport

„M-am nenorocit!”. Cine l-a „corupt” pe Marius Șumudică să fumeze în cantonamentul Rapidului

Marius Șumudică nu a reușit să stea prea mult departe de vicii în Giulești și a dezvăluit cine l-a „corupt” să fumeze în cantonamentul Rapidului.
31.03.2024 | 15:39
Mam nenorocit Cine la corupt pe Marius Sumudica sa fumeze in cantonamentul Rapidului
„M-am nenorocit!”. Cine l-a „corupt” pe Marius Șumudică să fumeze în cantonamentul Rapidului. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu s-a atins de țigări până să ajungă la Rapid București și a dezvăluit cine l-a „corupt” să fumeze la Rapid. Antrenorul român are o amintire specială și cu Mircea Lucescu, atunci când „Il Luce” i-a prims pe el și Dănuț Lupu la rummy.

Cine l-a „corupt” pe Marius Șumudică să fumeze în cantonamentul Rapidului: „M-am nenorocit”

Mircea Lucescu a avut un vestiar cu greutate la Rapid București în care se aflau Marius Șumudică și Dănuț Lupu. Fostul mijlocaș trecut și pe la Dinamo l-a luat sub aripa lui în Giulești, iar invitatul lui Robert Niță la „Suflet de rapidist” are povești incredibile din cantonament.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a mărturisit că Dănuț Lupu l-a învățat să fumeze, atunci când erau în cantonamentul Rapidului. Mircea Lucescu i-a prins într-o seară, iar renumitul antrenor a știut cum să îi motiveze pentru următorul meci din campionat.

„M-am apucat de fumat când l-am cunoscut pe Lupu și Iftodi. M-am nenorocit, am început să fumez. Eu Lupu, Iftodi, Bolohan și Lupu eram la rummy. Lupu al meu cu părul ud, ieșit din duș în pielea goală, cu două pungi de semințe și jucam remy. Marlboro Light țin minte.

ADVERTISEMENT

Mai venea și Jean Barbu și băga. Când a intrat nea Mircea odată nu a putut să deschidă ușa de fum. Zice: «Ce-i cu voi aici, mâine dacă nu îmi câștigați meciul discutați cu mine»”, a spus Marius Șumudică la „Suflet de rapidist”, emisiune în direct de la ora 13:30, live pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de marți.

Calculele lui Șumudică în lupta la titlu: „Era mai important să bați Farul acasa decât FCSB”

Marius Șumudică a făcut calculele pentru Rapid București în lupta la titlu cu FCSB din SuperLiga. Antrenorul este de părere că o victorie împotriva trupei lui Gică Hagi în play-off eram mai importantă decât una în fața rivalilor.

ADVERTISEMENT

„Noi tot timpul ne-am bucurat să batem FCSB sau să batem Dinamo. Dar, dacă o iei ca și calcul, pentru mine nu era necesar să bați FCSB, cât era necesar să bați Farul acasă, în play-off.

Dacă m-ai fi pus să aleg între cele două victorii, mai important era să mă bat la campionat, având în vedere că ultimul meci din acest campionat îl vei juca în Giulești sau, dacă domnul Șucu dorește, că va fi cerere de bilete foarte moare, să joace pe Național Arena, s-ar putea să joci cu titlul pe masă și FCSB să fie campioană la ultimul meci cu Rapid, ceea ce ar fi o palmă pentru rapidiști și pentru tot ce înseamnă suflarea rapidistă.

ADVERTISEMENT

Și, atunci, aș fi preferat să câștig cu Farul, chiar dacă făceam un egal cu FCSB, dar eu știu ce înseamnă un play-off, că am participat cu Astra de două ori. Trei puncte sunt trei puncte și rămân trei”, a spus Șumi.

AMINTIRI DIN TINERETE cu Marius Sumudica | Cand s-a apucat de FUMAT!

ADVERTISEMENT