Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„M-aș simți inutil să fiu acolo” Adi Mutu, răspuns tranșant despre „visul” de a antrena FCSB și cine ia titlul în SuperLiga

Adrian Mutu, noul antrenor al lui CFR Cluj, a vorbit despre posibilitatea de a o pregăti în viitor pe FCSB. Răspunsul „Briliantului” a fost fără echivoc.
22.01.2024 | 13:15
Mas simti inutil sa fiu acolo Adi Mutu raspuns transant despre visul de a antrena FCSB si cine ia titlul in SuperLiga
„M-aș simți inutil să fiu acolo” Adi Mutu, răspuns tranșant despre „visul” de a antrena FCSB și cine ia titlul în SuperLiga. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este a patra echipă din SuperLiga la care merge Adi Mutu să antreneze. „Briliantul” le-a mai pregătit în trecut pe FC Voluntari, FC U Craiova 1948 și Rapid. Fostul mare internațional nu se vede însă la FCSB.

Adrian Mutu, despre posibilitatea de a antrena FCSB: „Are cele mai mari șanse să câștige titlul”

Adrian Mutu are toate motivele să nu își dorească la FCSB. Fost fotbalist al lui Dinamo și fost antrenor al Rapidului, fostul mare atacant român are motive întemeiate, care nu țin de rivalitate, pentru care nu vrea să fie angajatul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – n-ai visat niciodată să ajungi la FCSB?) Nu. Nu pot spune că e o echipă care nu e importantă. Din contră. E una dintre cele mai importante.

Dar lucrurile sunt cum sunt acolo, am mai vorbit despre asta, și cred că m-aș simți inutil acolo. Profilul meu nu cred că s-ar potrivi FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

(n.r. – are legătură cu gena ta de dinamovist?) Nu are legătura cu asta. Dacă era așa nu mergeam nici la Rapid. Eu sunt antrenor profesionist și încerc să rămân așa, să nu fac diferențe din punctul ăsta de vedere.

(n.r. – nu te vezi la FCSB că Gigi centrează și dă cu capul. Nu te vezi antrenor-legumă) Nu aș vrea să spun lucrul ăsta. Eu nu îi văd așa pe antrenorii de acolo sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Dar profilul meu nu cred că se potrivește la FCSB”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mutu este conștient că noua sa echipă pleacă cu șansa a doua în lupta la titlu. FCSB are un avans de opt puncte și nu a jucat încă meciul cu UTA, programat luni, 22 ianuarie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – e principala candidată la titlu, cu cele mai mari șanse) Exact. Este echipa care conduce, care e pe primul loc, e echipa care are cele mai mari șanse să câștige titlul”, a conchis Mutu.

“N-AI VISAT NICIODATA SA AJUNGI LA FCSB?!” Raspunsul FABULOS dat de Adrian Mutu

ADVERTISEMENT