Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mă așteptam la cu totul altceva!”. Ce l-a surprins pe Florentin Petre în Dinamo – Hermannstadt 1-0

După victoria celor de la Dinamo din meciul cu Hermannstadt, scor 1-0, Florentin Petre a discutat despre duelul din etapa 28 și a analizat situația "câinilor".
29.02.2024 | 10:40
Ma asteptam la cu totul altceva Ce la surprins pe Florentin Petre in Dinamo  Hermannstadt 10
Reacția lui Florentin Petre după Dinamo - Hermannstadt, scor 1-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gregorio a adus victoria celor de la Dinamo prin execuția din minutul 25 împotriva celor de la Hermannstadt, scor 1-0. După triumful “câinilor”, Florentin Petre s-a arătat foarte încântat de jocul formației antrenate de Zeljko Kopic.

“Dinamo merită mult mai mult”

Florentin Petre a discutat la FANATIK SUPERLIGA despre meciul dintre Dinamo și Hermannstadt. Fostul jucător al “câinilor” nu a vrut să vorbească și despre arbitraj. Petre are încredere că echipa lui Kopic se poate salva de la retrogradare și susține că formația din Ștefan cel Mare merită mai mult, în urma prestațiilor din ultimele patru dueluri.

ADVERTISEMENT

“Despre arbitraj nu am ce să vorbesc și nu am să vorbesc niciodată, atâta timp cât Dinamo a câștigat. Practic, nici nu mă interesează. La meciul de la Cluj, echipa s-a mișcat bine în prima repriză.

Chiar au avut o atitudine bună. În momentul în care au căzut fizic și moral, atunci s-a văzut diferența. Au întâlnit o echipă cu o experiență extraordinar de mare. Cu jucători de calitate ce au făcut diferența.

ADVERTISEMENT

Aseară mă bucur mult că au câștigat. Au 3 victorii din 4. Cum am spus și în dățile trecute, mă bucur că Dinamo și-a revenit. Avem speranțe că echipa va rămâne în Liga 1. 

Mă bucur foarte tare, pentru că Dinamo merită mult mai mult decât ce au oferit în ultima perioadă. Mă bucur că au adus jucători de calitate. Fotbalul este jucat de fotbaliști de un anumit nivel.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu sunt la o omogenitate extraordinar de mare, dar cu siguranță calitatea lor și randamentul pe care îl pot da pe viitor, formând și un grup unit, Dinamo va scăpa de retrogradare”, a declarat Florentin Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

„Mă așteptam la cu totul altceva!”. Ce l-a surprins pe Florentin Petre în Dinamo – Hermannstadt 1-0

Florentin Petre a mai discutat și despre faptul că a fost surprins de prestația celor de la Hermannstadt din meciul cu Dinamo. Analistul susține că s-a bucurat de jocul slab al sibienilor și a fost încântat de atitudinea “câinilor” din acest meci.

ADVERTISEMENT

“M-a surprins atitudinea celor de la Hermannstadt. Pentru că nu a avut o continuitate în joc și o claritate. Am văzut multe pase greșite. Mai ales pasa decisivă. Au greșit foarte multe combinații, parcă nu au fost în apele lor. 

Spre bucuria mea și a dinamoviștilor, mă bucur că au făcut un joc destul de slab. Dinamo a profitat de ocazia asta, ținând cont că s-au apărat foarte bine, cu toată echipa. 

În a doua repriză mă așteptam ca Hermannstadt să aibă o altă atitudine. Mă așteptam să îi domine mai multe pe Dinamo. Dar la un moment dat, prin minutul 20 a reprizei secunde Dinamo și-a revenit fizic, a prins încredere și a terminat jocul bine”, a mai spus Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

Analiza lui Florentin Petre după Dinamo - Hermannstadt 1-0

ADVERTISEMENT