Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mă doare!” Giani Kiriță suferă, dar a trecut la ironii cu „domnul Nicolesco, no?”

Giani Kiriță a analizat în profunzime situația dezastruoasă de la Dinamo. Fostul fotbalist din Ștefan cel Mare l-a ironizat pe Andrei Nicolescu.
24.10.2023 | 14:40
Ma doare Giani Kirita sufera dar a trecut la ironii cu domnul Nicolesco no
Giani Kiriță a analizat situația dezastruoasă de la Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a analizat în direct la FANATIK SUPERLIGA situația de la Dinamo. „Câinii” au pierdut categoric meciul cu Hermannstadt, scor 0-4, în etapa a 13-a din SuperLiga. Formația pregătită de Ovidiu Burcă nu a mai câștigat în campionat de 7 meciuri.

„Mă doare!” Giani Kiriță suferă, dar a trecut la ironii cu „domnul Nicolesco, no?”

Remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, înainte de pauza pentru meciurile naționalei, i-au făcut pe dinamoviști să creadă că situația sportivă a clubului va intra în linie dreaptă. Extrem de optimiști, „câinii” s-au lovit de o înfrângere usturătoare la Sibiu cu Hermannstadt, scor 0-4. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 9 puncte în 13 meciuri.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a recunoscut criza pe care o traversează Dinamo și în direct la FANATIK SUPERLIGA și-a făcut „mea culpa”. Giani Kiriță, fost jucător în Ștefan cel Mare, nu a fost impresionat de discursul administratorului special al dinamoviștilor.

„Nu ziceai tu după meciul cu CFR Cluj să avem răbdare, că Dinamo o să fie tare. Cum facem acum? E un dezastru total. Dacă ajungi să te bată Hermannstadt cu 0-4, chiar dacă este o echipă bună, este dureros.

ADVERTISEMENT

Indiferent ce s-ar întâmpla este foarte dureros. Doar că am analizat discursul domnului ‘Nicolesco’ și într-un fel nu prea mi-a plăcut pentru că oarecum se acoperă unul pe altul. 

‘Dacă e să retrogradăm, asta este! Dăm vina pe mine’. Ia toată treaba asta asupra lui. Cam așa a părut discursul lui. ‘Dăm vina pe mine’. Stai puțin, mai întâi să găsim soluții, nu să ajungem să dăm vina pe cineva. Încă avem posibilitatea să aducem soluții la Dinamo”, a analizat Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, soluții pentru Dinamo: „Ar trebui să vină jucători români”

Giani Kiriță consideră că Dinamo are nevoie de mai mulți jucători români în lot. Fostul mijlocaș defensiv este de părere că străinii care trec prin Ștefan cel Mare nu pun pasiune în momentele în care evoluează pentru club.

„Mie mi-ar plăcea să aducem și jucători români. Știți foarte bine ce am pățit când am retrogradat. Au fost jucători străini foarte mulți. Mulți dintre ei au plecat, nu se mai știe nimic de ei, nu-i interesează de Dinamo.

ADVERTISEMENT

La Dinamo ar trebui să vină doi-trei jucători străini buni. Restul trebuie să aducem jucători români care să joace pentru Dinamo. Sibiul de unde a luat, Galațiul de unde a luat? Din iarnă am înțeles că o să facem și noi rost de bani.

La Dinamo trebuie să fie aduși jucători români care să înțeleagă ce înseamnă și să joace pentru Dinamo. Jucătorii străini sunt mercenari. Vin, joacă, pleacă indiferent dacă vor câștiga ceva. Ei nu pun suflet, își iau banii și au plecat, chiar dacă au retrogradat”, a mai spus Giani Kiriță.

„Te-ai duce la Dinamo?” Răspuns direct al lui Giani Kiriță

„Nu e vorba că n-aș veni. E vorba că n-a venit nimeni să îți propună. Ei nu vor să aducă oameni care să înțeleagă și să-i ajute pe jucătorii români care sunt acolo ce înseamnă spiritul lui Dinamo. Nu vor asta. 

Primesc sute de mesaje pe rețelele de socializare. ‘Giani, vino la Dinamo și pune-i la punct!’. Ei trebuie să vină spre mine. Să vin cu mentalitatea mea de fotbalist. Nu să mă autopropun eu”, a încheiat Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire duminică, 29 octombrie, cu o ediție specială a emisiunii după Petrolul – FCSB. Cele mai tari momente din emisiune pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Giani Kiriță, analiză dură a situației de la Dinamo: „E un dezastru total”

ADVERTISEMENT