Sport

Andrei Nicolescu, reacţie dură după Hermannstadt – Dinamo 4-0: “Vor fi schimbări!”. Ce se întâmplă cu Burcă

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a avut o reacţie dură după înfrângerea cu Hermannstadt, scor 0-4. Oficialul "câinilor" a anunţat schimbări la echipă.
21.10.2023 | 21:23
Andrei Nicolescu reactie dura dupa Hermannstadt  Dinamo 40 Vor fi schimbari Ce se intampla cu Burca
Andrei Nicolescu, reacţie dură după Hermannstadt - Dinamo 0-4: "Vor fi schimbări!". Ce se întâmplă cu Burcă.
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit o corecţie severă la Hermannstadt, scor 0-4. “Câinii” nu au avut nicio şansă în meciul de la Sibiu, unul dintre cele mai slabe pe care le-au jucat în actuala stagiune.

Andrei Nicolescu, reacţie dură după Hermannstadt – Dinamo 4-0: “Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări”

După meci, administratorul special Andrei Nicolescu a avut o reacţie dură pe reţelele de socializare spunând că vor fi schimbări la echipă. Oficialul l-a reconfirmat pe Ovidiu Burcă în postura de antrenor:

ADVERTISEMENT

“Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul până la Sibiu. Și tuturor celor care au așteptat acest meci două săptămâni cu speranţa că începem să arătăm a echipă competitivă.

Neputința cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul să își strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câștigăm.

ADVERTISEMENT

Trebuie sa reîncepem să ne meritam suporterii și istoria. Nu există altă variantă!”, este reacţia lui Andrei Nicolescu pe pagina de Facebook.

Ovidiu Burcă, supărat pe jucători: “E ușor după meciuri să fii agresiv…”

Nici antrenorul Ovidiu Burcă nu şi-a menajat jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt, tehnicianul “câinilor” spunând că au făcut multe erori copilăreşti:

ADVERTISEMENT

“În primul rând, la fotbal, trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut și nu mai ajungem să discutăm despre planul tactic, despre… Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe erori prostești!

Poate că golul anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, după care am luat gol repede… Din nou primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Iar ăsta e un aspect negativ care ne bântuie de ceva vreme. Nu știu dacă scorul e mare sau mic. Am pierdut meritat.

ADVERTISEMENT

Ce le-am spus jucătorilor? E ușor după meciuri să fii agresiv… Dar vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Vreau să mă adun. Lucrurile trebuie făcute în liniște, lucrurile care contează trebuie spuse în liniște. Suntem prea supărați să discutăm acum”, a spus Burcă la final.

ADVERTISEMENT