Life

Mădălin Voicu și-a dat cu părerea despre divorțul dintre Prodanca și Reghe: „Ana este omul ideal”

Mădălin Voicu a comentat controversatul divorț dintre Prodanca și Reghe într-o emisiune de televiziune, spunând că el că se vor împăca la un moment dat.
19.11.2021 | 13:03
Madalin Voicu sia dat cu parerea despre divortul dintre Prodanca si Reghe Ana este omul ideal
Mădălin Voicu a comentat divorțul dintre Prodanca și Reghe. Foto: Kanal D/ libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Mădălin Voicu și-a dat cu părerea despre divorțul dintre Prodanca și Reghe într-un show tv. Fostul politician, cunoscător al peisajului monden de la noi, crede că impresara și antrenorul se vor reîntregi la un moment dat.

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Mădălin Voicu a spus despre Anamaria că este un exemplu din multe puncte de vedere, fiind un om ideal în gestionarea situațiilor de criză din viața personală.

ADVERTISEMENT

Voicu a spus că a constat că vedeta se refugiază în muncă pentru a depăși situațiile neplăcute din viața ei, lucru pe care personal îl admiră la ea.

Mădălin Voicu, despre divorțul dintre Prodanca și Reghe: „Cred că până la urmă se vor reîntregi”

„Ana este omul ideal. Dacă ai probleme, necazuri, supărări, totul se transformă în ceva neimportant cât timp muncești. Munca acoperă restul de probleme. Când ai o activitate permanentă, uiți de lucrurile rele.

ADVERTISEMENT

De asta vrea să-și ia un club în Italia. Vrea să aibă o viață mai dinamică. Eu cred că până la urmă se vor reîntregi, în optimismul meu infantil”, a spus Mădălin Voicu la Prima TV.

Anamaria Prodan a vorbit recent despre divorțul de Laurențiu Reghecampf pentru presa din Italia. Femeia de afaceri a spus că situația este una complicată, în primul rând pentru că sunt copiii la mijloc.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a vorbit despre divorț cu presa din Italia

Impresara a spus pentru site-ul tuttomercatoweb că Reghe a ajuns mare datorită ei și că a trebuit să depună eforturi mari pentru a-l prezenta pe fostul ei soț echipelor de fotbal cu care a lucrat.

Prodanca a lăsat să se înțeleagă că Reghe nu știa să aibă grijă de familie și că au fost abandonați copiii de tată.

ADVERTISEMENT

„Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor. Ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei”, a spus Anamaria pentru site-ul italian.

Prodanca a dezvăluit în același interviu că și-ar dori destul de mult să cumpere o echipă de fotbal din Italia. Vedeta nu s-a gândit mult când a fost întrebată dacă este interesată de fotbalul italian și a dat chiar și două nume: „Palermo sau Catania. La Catania am lucrat mult cu Lo Monaco când l-am adus pe Dică”.

 

ADVERTISEMENT