Life

Mădălina Crețan, declarații uimitoare la un an de la moarte lui Nosfe. Ce a făcut soția artistului, fără ca nimeni să știe

Văduva lui Nosfe, mai sinceră și mai transparentă ca niciodată. Mădălina Crețan și-a deschis inima în fața fanilor din online
10.01.2024 | 12:01
Madalina Cretan declaratii uimitoare la un an de la moarte lui Nosfe Ce a facut sotia artistului fara ca nimeni sa stie
Mădălina Crețan, mai transparentă ca niciodată cu fanii din online. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un an, Șatra B.E.N.Z a pierdut unul dintre cei mai valoroși membri. Nosfe s-a stins din viață și a lăsat în urma sa colegi mai triști, dar și o familie îndurerată. Soția lui, Mădălina a fost cea mai afectată, dar a știut că trebuie să rămână puternică pentru fiica ei și a artistului.

Soția lui Nosfe, mai sinceră ca niciodată în mediul online

Vestea morții lui Nosfe a picat ca un trăznet asupra familiei, dar și a apropiaților lui. Artistul s-a stins subit din viață, după un concert și nimănui nu i-a venit să creadă. De departe, cea mai afectată a fost familia sa.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe a trecut prin una dintre cele mai dure perioade din viața ei. Moartea lui Nosfe a dezechilibrat-o emoțional și i-a lăsat în suflet o durere care greu se mai poate vindeca.

Mădălina aproape că nici nu a avut timp să fie tristă sau vulnerabilă. Asta pentru că fiica ei a avut mereu nevoie de ea. Micuța a trebuit să o simtă pe mama ei la fel de aproape ca până atunci. Tocmai de aceea, soția artistului a trebuit să fie puternică.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a făcut tot ce i-a stat în putere pentru ca imaginea soțului ei să fie mereu în memoria fanilor, dar și a colegilor de breaslă. Împreună cu foștii colegi ai lui Nosfe, aceasta a organizat expoziții în memoria artistului și aproape că nu este zi în care să nu se gândească la el.

Cum a reușit să slăbească Mădălina Crețan atât de mult, într-un timp record

Pentru Mădălina, pierderea sufletului pereche a lăsat răni adânci despre care nu s-a ferit să vorbească. În ultima vreme, aceasta a stabilit o conexiune puternică cu fanii ei. Cei din online i-au fost mai aproape ca niciodată, așa că acesteia îi este ușor să își deschidă sufletul în fața lor.

ADVERTISEMENT

Recent, soția lui Nosfe a decis să vorbească deschis cu cei din online. Aceasta a fost dispusă să răspundă la fiecare întrebare în parte și nu a evitat niciun subiect ridicat la fileu de către fani.

Internauții nu au abordat subiecte sensibile pentru Mădălina, ci, din contră. Au ținut să o felicite pentru modul în care a procedat într-o situație atât de grea. Ba mai mult, unii dintre ei au spus că și-au găsit motivarea de a slăbi, după ce au văzut cât de multe kilograme a topit soția lui Nosfe.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a recunoscut că acesta este un subiect destul de complicat, mai ales că ea nu a făcut nimic special pentru a slăbi. Suferința din ultimul an și-a spus cuvântul și și-a pus amprenta asupra siluetei sale.

Deși a topit kilogramele din cauza suferinței, soția lui Nosfe a recunoscut că se simte foarte bine acum. Aceasta a spus că este pentru prima dată când simte că poate cumpăra haine fără a le mai proba sau fără să fie complexată.

”Am slăbit din suferință. Am avut sau au avut oamenii din jurul meu grijă să mă hrănesc cât să rămân sănătoasă. Apoi, mi-a intrat cumva în reflex să mănânc doar când îmi e foame. Am făcut și un pic de sport, dar nu cât mi-aș fi dorit. Și mie îmi place să spun că de fapt corpul meu a renunțat la kilogramele care nu-i mai erau necesare.”, a spus aceasta pe Instagram.

ADVERTISEMENT