Life

Mădălina Crețan, Nosfe și fiica lor, o familie chiar și după moarte: „Sub o formă sau alta o să rămânem tot 3”

Mădălina Crețan a distribuit un portret emoționant de familie la trei luni de la moartea lui Nosfe. Cum au fost surprinse ea și micuța Iris?
15.01.2023 | 13:12
Madalina Cretan Nosfe si fiica lor o familie chiar si dupa moarte Sub o forma sau alta o sa ramanem tot 3
Mădălina Crețan și Iris, alături de portretul lui Nosfe. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a publicat în mediul online o fotografie emoționantă, un portret de familie realizat la trei luni de la moartea lui Nosfe.

Mădălina Crețan și fiica sa, fotografie emoționantă alături de Nosfe, la trei luni de la moartea sa

Chiar dacă Nosfe s-a stins din viață pe 16 octombrie 2022, soția lui face tot posibilul pentru a-i păstra amintirea vie. Mădălina Crețan publică adesea pe conturile sale fotografii sau videoclipuri în care apare alături de artist și vorbește despre dragostea dintre ei, care depășește chiar și barierele morții. 

ADVERTISEMENT

La trei luni de la tragicul eveniment, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a găsit o soluție pentru a realiza un portret de familie.

Mădălina Crețan și Iris Tiana, fiica sa și a lui Nosfe, s-au fotografiat alături de un portret al artistului, realizat în graffiti, pe un gard. „Tzigă”, așa cum regretatul cântăreț își alinta soția, a însoțit imaginea publicată în mediul online cu un text emoționant.

ADVERTISEMENT

„După cum spuneam, sub o formă sau alta, o să rămânem tot noi 3, pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mult, te iubim oricum! 3”, este mesajul transmis de soția lui Nosfe.

Mădălina Crețan simte că trăiește două vieți

De curând, Mădălina Crețan a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde a mărturisit că de când Nosfe a murit, simte că trăiește două vieți.

ADVERTISEMENT

Soția cântărețului face tot posibilul pentru a duce mai departe și a face să se îndeplinească visele pe care acesta le avea, chiar dacă uneori îi este dificil să-și adune puterile.

„Simt asta de aproape 3 luni, e mult și complicat de explicat și nu știu dacă e ușor de înțeles pentru toată lumea. Dar da.

ADVERTISEMENT

Simt că trăiesc două vieți în una, că am două inimi în interior, că privesc și gândesc din două perspective, cu 2 minți diferite”, a spus Mădălina Crețan pe Instagram.

ADVERTISEMENT