Life

Mădălina Crețan trăiește o dramă imensă. Ce s-a întâmplat cu fiica sa după moartea lui Nosfe: ”A ales să îl elimine pe tatăl ei din viața sa”

Mădălina Crețan trăiește o dramă imensă după moartea soțului ei, Nosfe. Se pare că fiica acesteia a fost cea mai afectată de cele întâmplate.
11.07.2023 | 15:32
Madalina Cretan traieste o drama imensa Ce sa intamplat cu fiica sa dupa moartea lui Nosfe A ales sa il elimine pe tatal ei din viata sa
Drama imensă trăită de Mădălina Crețan după moartea lui Nosfe. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan trăiește cea mai dificilă perioadă din viața sa. Aceasta și-a pierdut soțul, pe Nosfe, în urmă cu aproape nouă luni de zile. Artistul a încetat din viață la doar câteva ore după ce a susținut un concert.

Drama imensă trăită de Mădălina Crețan

Mai mult de atât, Mădălina Crețan a fost martoră la întreaga scenă, dar din păcate, nimic nu s-a mai putut face. Nosfe a suferit un infarct la doar 37 de ani, pe data de 16 octombrie. Totul s-a petrecut în jurul orei 1 dimineața, la scurt timp după un concert. 

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan și Nosfe au împreună o fetiță, pe nume Iris, în vârstă de șase ani. Și se pare că ea a fost cea mai marcată de toate cele întâmplate. Mama sa spune că lucrurile au fost cu adevărat dificile.

Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, de la Kanal D2, soția lui Nosfe și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa, dar și despre ce s-a întâmplat cu Iris în ultimele luni de zile. Se pare că fiica ei a avut nevoie de ajutorul psihologului.

ADVERTISEMENT

Nosfe și Iris aveau o relație extraordinară. Tocmai din acest motiv, pentru fiica celor doi, ultimele nouă luni au venit cu numeroase etape. Iar ajutorul unui specialist a fost chiar esențial.

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Nosfe după moartea artistului

Iris a făcut patru luni de terapie săptămânal, spune Mădălina Crețan. Mai mult de atât, cel mai dureros a fost momentul în care micuța s-a închis în ea foarte mult. Practic, spune soția lui Nosfe, Iris a decis să îl elimine total pe tatăl ei din viața sa.

ADVERTISEMENT

Aceasta a preferat să lase deoparte toate amintirile din ultimii ani, dar și lucrurile trăite împreună. Iar întreaga situație declanșată a fost una extrem de dificil de trăit, a mai adăugat Mădălina Crețan, ambele fiind singure. 

„Ei doi au avut o relație extraordinară și atunci Iris a trecut și ea prin foarte multe etape.(…) Am avut nevoie și în ceea ce o privește pe ea de suportul unui psiholog… Am avut nevoie de patru luni de terapie cu Iris, săptămânal.

ADVERTISEMENT

Pentru că la vârsta asta e foarte sensibilă situația; ea s-a închis în primă fază foarte tare, a ales cumva să îl elimine pe tatăl ei din viața ei, își închisese amintirile, lucrurile pe care le trăisem împreună. Eram doar eu cu ea. A fost foarte dificil”, a fost confesiunea Mădălinei Crețan, în cadrul emisiunii În Oglindă.

ADVERTISEMENT