Life

Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ce i-a pus pe gânduri pe fani

Mădălina de la Puterea Dragostei formează un cuplu de aproximativ doi ani cu George, un tânăr cu care vrea să-și întemeieze o familie. Ce spune fosta concurentă despre copii.
27.06.2022 | 17:34
Madalina de la Puterea Dragostei este insarcinata Ce ia pus pe ganduri pe fani
Mădălina de la Puterea Dragostei, însărcinată cu primul copil? Declarația tinerei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta participantă a sezonului 3 a emisiunii matrimoniale de la Kanal D  a oferit un răspuns care i-a pus pe gânduri pe fani. Tânăra a discutat recent despre venirea pe lume a unui copil, mai ales că are o relație stabilă.

Mădălina de la Puterea Dragostei, însărcinată cu primul copil? Declarația tinerei

Mădălina de la Puterea Dragostei le-a vorbit internauților despre momentul în care va fi mamă, precizând că se vede alături de doi copii în viitorul apropiat. Iubita lui George vrea să nască înainte să împlinească 30 de ani.

ADVERTISEMENT

„Normal că îmi doresc. Până la 30 de ani vreau doi, un băiat și o fată”, a fost răspunsul oferit de fosta concurentă de la Kanal D, pe InstaStory.

„Ești gravidă? Fă un test de sarcină să vezi ce îți zice”, i-a scris o persoană mai curioasă, lucru care a făcut-o pe tânără să reacționeze numaidecât.

ADVERTISEMENT

„Top secret”, a scris Mădălina de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare, unde a mai spus că nu știe dacă va naște natural sau prin cezariană.

Mădălina de la Puterea Dragostei, pregătită să devină mamă

Mădălina și George de la Puterea Dragostei formează un cuplu încă de la filmările show-ului din Turcia. Cei doi tineri locuiesc împreună de ceva vreme și au în plan să își mărească familia, dar nu înainte de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți de la Kanal D au precizat într-o emisiune că nu se grăbesc să devină părinți până când nu au o stabilitate financiară, chiar dacă aceasta este cea mai mare dorință pe care o au în momentul de față.

„V-am mai vorbit despre copii și asta e dorința mea cea mai mare, dar ca să faci copil trebuie să ai o stabilitate, un loc.

ADVERTISEMENT

Nunta o să o facem peste doi ani, mai multe detalii nu vă putem da, pentru că nici noi nu le știm”, spunea Mădălina în urmă cu ceva timp, scrie kfetele.ro.

ADVERTISEMENT