Life

Mădălina Ghenea, apariție incendiară. Nevoită să renunțe la lenjerie pentru premiera ultimului ei film

Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare. A purtat o rochie superbă, fără lenjerie intimă, la premiera ultimului său proiect.
29.06.2023 | 00:20
Madalina Ghenea aparitie incendiara Nevoita sa renunte la lenjerie pentru premiera ultimului ei film
Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare. A purtat o rochie superbă, fără lenjerie intimă, la premiera ultimului său proiect. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fotomodelul și actrița în vârstă de 35 de ani, originară din Slatina, a bifat încă o apariţie incendiară. Superba brunetă a fost nevoită să renunțe la lenjerie pentru premiera ultimului ei film, intitulat Deep Fear.

Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare. A purtat o rochie superbă, fără lenjerie intimă, la premiera ultimului său proiect

Mădălina Ghenea a apărut într-o ipostază provocatoare pe covorul roșu, în urmă cu puțin timp. Vedeta a purtat o rochie superbă, dar fără lenjerie intimă pentru că ținuta de un alb imaculat nu i-a permis acest lucru.

ADVERTISEMENT

Apariția a avut loc la premiera ultimului său proiect, Deep Fear. Îndrăgita actriță i-a cucerit instant pe toți de pe covorul roșu, dar și pe internauți. Fanii din social media i-au lăsat numeroase comentarii de aprecieri.

Rochia impecabilă a avut un efect de proporții asupra oamenilor care o urmăresc de ani buni pe rețelele de socializare. Șatena joacă în acest film rolul lui Naomi care este o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada.

ADVERTISEMENT

Aceasta are drept scop întâlnirea cu iubitul ei, Jackson, personaj interpretat de Ed Westwick. În film apar ca un cuplu onest și onorabil, care încearcă să pună pe picioare o afacere de excursii cu iahturi în Caraibe.

Din păcate, cei doi sunt nevoiți să facă față unei situații extraordinare după ce o navă se scufundă și Naomi încearcă să-i ajute pe cei trei supraviețuitori. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri și totul se transformă într-un coșmar pentru eroină.

ADVERTISEMENT
Mădălina Ghenea, într-o rochie albă, fără lenjerie intimă
Mădălina Ghenea, într-o rochie albă, fără lenjerie intimă, la premiera filmului Deep Fear. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mădălina Ghenea, despre rolul din Deep Fear

Filmările pentru pelicula regizată de Marcus Adams, Deep Fear, în care apare frumoasa Mădălina Ghenea, au avut loc în Malta. Pentru personajul său actrița a făcut mult sport și a luat lecții de scufundări.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant.

ADVERTISEMENT

M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a declarat Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

ADVERTISEMENT