Life

Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia au făcut senzație la Festivalul de Film de la Veneția! Ce rochii au purtat

A început Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia s-au întrecut în ținute care mai de care mai sofisticate și au atras toate privirile.
07.09.2021 | 18:56
Catrinel Menghia, apariție spectaculoasă la festival/ Sursa: foto hepta
ADVERTISEMENT

Vedetele noastre reușesc să aibă apariții de senzație acolo unde merg.  Atât Mădălina Ghenea cât și Catrinel Menghia își aleg cu atenție ținutele de fiecare dată când merg la un eveniment.

Ambele sunt considerate cele mai frumoase românce, însă cu toate acestea cele două sunt foarte diferite în ceea ce privește stilul vestimentar.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu au avut vreodată o rivalitate declarată, cele două s-au întrecut de fiecare dată în ținute, cum a fost și de această dată.

Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariție de senzație la Festivalul de Film de la Veneția

Ambele au optat pentru rochii negre, diferențele dintre creații fiind însă destul de mari. Dacă frumoasa Catrinel a preferat o rochie cu paiete și blană, Mădălina Ghenea a ales să își evidențieze bustul generos și picioarele lungi și tonifiate cu ajutorul unei ținute sexy și sofisticată.

ADVERTISEMENT

În privința make up-ului și al coafurii, nu există similitudini deloc. În timp ce Catrinel Menghia a optat pentru un machiaj simplu, clasic, iar părul – prins la spate, la Mădălina Ghenea lucururile au stat diferit și asta pentru că vedeta a ales un make-up mai extravagant în jurul ochilor, în timp ce părul l-a lăsat desfăcut.

Româncele au întors toate privirile pe covorul roșu

Româncele au pășit încrezătoare pe covorul roșu, făcând senzație în fața aparatului de fotografiat acolo unde se simt ca peștele pe uscat. Se mai miră cineva că au în palmares numai bărbați celebri și milionari?!

ADVERTISEMENT

Despre Mădălina Ghenea se știe că a reușit să le fure inima atât lui Leonardo di Caprio, cât și lui Gerard Butler. De asemenea, din viața frumoasei românce au făcut parte Nicolo Zaniolo, mijlocașul ofensiv al celor de la AS Roma, dar și milionarul Matei Stratan cu care are și un copil.

Nici Catrinel nu se lasă mai prejos, printre cuceririle sale figurând omul de afaceri Massimo Bramati, sau producătorul de film Massimiliano di Lodovico. În februarie 2019 a devenit mamă, pentru prima dată, când a adus pe lume o fetiță, care a primit numele Caroline Leon.

ADVERTISEMENT

Ce vedete și-au făcut apariția pe covorul roșu

Festivalul de Film de la Veneția a fost deschis cu pelicula “Madres Paralelas”, cu Penelope Cruz în rolul principal, care a reușit alături de Antonio Banderas să atragă toate privirile.

Penelope Cruz
Penelope Cruz și Antonio Banderas și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu/ Sursă: hepta

Festivalul de Film de la Veneția este la a-78-a ediție

Festivalul de Film de la Veneția se desfășoară în perioada 1-11 septembrie 2021. În total, au fost selectate filme din peste 59 de țări.

România este reprezentată anul acesta de lungmetrajul „Miracol”, în regia lui Bogdan George Apetri, care a fost selectat în secţiunea Orizzonti. Totodată, pelicula “Imaculat”, de George Chiper-Lillemark și Monica Stan, a fost selectată în competiţia Giornate degli Autori.

Directorul artistic al festivalului, Alberto Barbera, a recunoscut că anul acesta calitatea filmelor este mult mai bună decât în anii precedenți.

ADVERTISEMENT