Life

Mădălina, văduva Piticului Colorado, dezvăluiri cutremurătoare, la patru ani de la moartea circarului

31.05.2020 | 16:52
Madalina vaduva Piticului Colorado dezvaluiri cutremuratoare la patru ani de la moartea circarului
ADVERTISEMENT

Mădălina Șerban, văduva Piticului Colorado, decedat în urmă cu patru ani, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața ei din ultimii ani. A suferit două intervenții chirurgicale și s-a mutat cu părinții pentru a se descurca mai ușor.

Cum trăiește Mădălina, văduva Piticului Colorado. Dezvăluiri cutremurătoare

Au trecut patru ani de la mortea circarului, dar Mădălina încă deplânge dispariția soțului. În plus, are grave probleme de sănătate. A ajuns de urgenţă și a suferit două intervenţii chirurgicale foarte dificile, în doar cinci zile.

ADVERTISEMENT

Soția Piticului Colorado s-a mutat acasă la părinții ei pentru a-i fi mai ușor să o crească pe micuța Eva, rămasă orfană de tată de la trei luni.

„Sunt acasă la părinți de un an și ceva. Am venit pentru că am avut două intervenții la coloană anul trecut și a trebuit să aibă cineva grijă de Eva.

ADVERTISEMENT

Nu aveam voie s-o ridic, nu aveam voie să fac efort și am ales să mă retrag puțin la părinți ca să mă ajute cât de cât”, a dezvăluit Mădălina Șerban pentru Antena Stars.

S-a operat de două ori în cinci zile

Mădălina s-a operat prima dată de hernie de disc, iar la cinci zile distanță „am avut o altă intervenție pentru că făcusem un hematom și a trebuie să mă curețe mai bine”, și-a amintit văduva Piticului Colorado.

ADVERTISEMENT

Piticul Colorado s-a stins din viață îm urmă cu patru ani, la doar trei luni după ce a devenit tată. Eva, care nu a apucat să îl cunoască, știe că tatăl ei este la „Doamne-Doamne” și o veghează de acolo.

„Noi avem poze în casă cu el și dacă o întrebi îți spune că tatăl ei este la Doamne-Doamne și o veghează. Nu mi-a pus nicio întrebare. Când o să fie pregătită să mă întrebe, o să-i răspund. O să fie mai greu, dar o să-i răspund”, a mai spus Mădălina Șerban.

ADVERTISEMENT