Life

Fiica Madonnei umblă fără sutien și neepilată! Uite cum poate să arate Lourdes la 23 de ani

10.07.2020 | 12:30
ADVERTISEMENT

Madonna are o fiică excentrică, care nu pare par să-i pese de felul în care arată și cum apare în public.

Lourdes a fost surprinsă în timpul unei plimbări pe stradă îmbrăcată într-un maiou prin care i se vedeau sânii, dar și părul de la subraț.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani, tânăra este văzută constant în haine normale și nu epatează prin statutul ei social.

Madonna are o fiica excentrică

Deși mama ei este celebră și are foarte mulți bani, fiind considerată regina muzicii pop, Lourdes nu dă importanță acestui statut și trăiește cum crede că se simte mai bine, exact ca o persoană normală. Ea a apărut pe străzile din New Yok într-un maiou ușor transparent, cu vedere la sâni. Este evident că tânăra nu a purtat sutien.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii americani au surprins-o si la plimbare și au imortalizat mai multe momente cu tânăra fiica a Madonnei. Lourdes părea destul de relaxată, iar la un moment dat, fuma dintr-o  tigară pe trotuar, iar apoi stătea la masă cu părul de la subraț la vedere, fără să îi pese de cei de lângă ea.

Cel mai probabil, prietenii s-au obișnuit cu stilul ei nonconformist și au acceptat-o așa cum este.

ADVERTISEMENT
CLICK pe imagine pentru a vedea pozele Lourdes neepilată și fără sutien
CLICK pe imagine pentru a vedea pozele Lourdes neepilată și fără sutien

Bruneta iese în public îmbrăcată în haine care nu sunt neapărat de firmă, uneori poartă ținute chiar banale. Mulți tineri în situația ei ar profita și ar apărea la TV sau la evenimentele mondene, însă fiica Madonnei nu își dorește acest gen de viață.

Mai mult, Lourdes nu se epilează, cel puțin subraț, unde se afișează cu părul crescut, fără să-i pese ce gândesc oamenii despre ea.

ADVERTISEMENT

Fiica Madonnei seamănă foarte bine cu artista când era tânără, însă este înaltă ca tatăl ei. Carlos Leon și Madonna au avut o relație de iubire între 1994 și 1997 din care a rezultat Lourdes.

” Îi sunt recunoscător pe viață Madonnei. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat și nici nu aș schimba ceva. Am primit tot ce era mai bun din această relație, și anume pe fiica mea, Lourdes. Fiica mea este totul pentru mine. Sunt empatic și o ascult, dar nu sunt prea bun sa o disciplinez”, a spus Carlos Leon.

 

View this post on Instagram

 

Everyone has a Crutch……………. 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on


Nici mama ei nu este mai prejos, căci Madonna este cunoscută pentru aparițiile sale care șochează. Ultima imagine postată pe Instagram o arată pe artistă la bustul gol, naturală, cu un baston în mână. 

” Fiecare dintre noi are o cârjă”, a menționat Madonna în descrierea fotografiei care a devenit virală pe internet.

ADVERTISEMENT