Fotbal intern

Magaye Gueye a fost chemat la audieri! Cine va merge alături de atacantul lui Dinamo. Exclusiv

10.03.2021 | 16:15
Magaye Gueye a fost chemat la audieri Cine va merge alaturi de atacantul lui Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Încep problemele pentru Magaye Gueye, după ce atacantul lui Dinamo a fost depistat pozitiv. FANATIK a aflat că fotbalistul de 30 de ani a fost chemat de ANAD (Agenţia Naţională Anti-Doping) la audieri.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că Magaye Gueye a fost depistat pozitiv, după un control antidoping efectuat de ANAD la finalul meciului Dinamo – FCSB 1-0, partidă disputată pe 10 februarie în optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye merge la audieri. Dinamo îi caută avocat fotbalistului

Din informaţiile FANATIK, Magaye Gueye va merge vineri la audierile de la ANAD. Agenţia Naţională Anti-Doping a notificat deja clubul Dinamo, LPF şi FRF că atacantul francez este suspendat provizoriu.

FANATIK a aflat că Dinamo îi caută deja avocat lui Magaye Gueye pentru audierile de la ANAD. Şefii “câinilor” vor să-i aducă un avocat vorbitor de limba engleză. Atacantul francez este al patrulea fotbalist din Liga 1 care ajunge la Agenţia Naţională Anti-Doping, după cei trei jucători de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Cum a fost prins dopat Magaye Gueye

La finalul meciului Dinamo – FCSB 1-0, din optimile de finală ale Cupei României, câte trei jucători de la ambele echipe au fost supuşi unui control antidoping. Anterior, înaintea partidei din campionat, fanii din PCH au cerut ca fotbaliştii rivalei să fie controlaţi.

De la Dinamo au fost testaţi Magaye Gueye, Steliano Filip şi Diego Fabbrini, în timp ce de la FCSB au fost aleşi Florinel Coman, Florin Tănase și Dragoș Nedelcu. În urma controlului, atacantul de 30 de ani a fost depistat pozitiv la cocaină.

ADVERTISEMENT

Într-o discuţie cu Mario Nicolae, Magaye Gueye i-a transmis oficialului dinamovist că nu a consumat droguri. Nu este primul scandal în care este implicat fotbalistul venit în octombrie 2020 la Dinamo. La începutul anului a apărut o filmare în care francezul înjura clubul, în timp ce se relaxa cu două femei într-un jacuzzi.

Cornel Dinu, reacţie dură după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv

Cornel Dinu a reacţionat pentru FANATIK şi l-a făcut praf pe Magaye Gueye, după ce fotbalistul lui Dinamo a fost depistat pozitiv. Fostul jucător şi antrenor al “câinilor” l-a caracterizat în stilul caracteristic pe jucătorul francez.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici…

Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal. A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta în Fanatik.

El pasează de 6-7 ori pe meci de la noi la noi… Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin cu cele două pipițe… Iar acum povestea cu cocaina… Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?”, a spus Cornel Dinu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT