Life

Magazin Play, cum să-l instalezi pe telefon sau tabletă. Descărcare gratuită

Magazin Play, cum poți să îl ai pe mobil sau pe tabletă. Nu este nevoie de bani pentru a fi utilizat. Tot ce trebuie să știi.
06.04.2023 | 10:57
Magazin Play cum sal instalezi pe telefon sau tableta Descarcare gratuita
Magazin Play, cum poți să îl ai pe mobil sau pe tabletă. Nu este nevoie de bani pentru a fi utilizat. Tot ce trebuie să știi. Sursa foto: bzi.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune în rândurile de mai jos cum să instalezi pe telefon sau tabletă una dintre cele mai căutate aplicații de la Google. Descărcarea este gratuită și este extrem de ușor de folosit pentru toată lumea.

Magazin Play, cum poți să îl ai pe mobil sau pe tabletă. Nu este nevoie de bani pentru a fi utilizat. Tot ce trebuie să știi

Magazin Play este o aplicație pe care trebuie să o ai pe mobil sau tabletă. Cei care au un smartphone cu Android, dar nu dispun de aceasta trebuie să știe că o pot descărca prin kitul de instalare APK al aplicațiilor și jocurilor pe care le doriți.

ADVERTISEMENT

O altă variantă ar fi instalarea acesteia sau activarea funcției, în cazul în care e deja pe mobil, dar nu este funcțională. Pentru a vedea acest lucru mergi la Setări – Aplicații și derulează până ajungi la Magazin Google Play.

În situația în care scrie că nu este activată, atunci apasă pe titlu și ulterior pe Activare. Dacă nu se află pe listă înseamnă că este nevoie ca instalarea să se facă manual. E foarte important să descarci pe telefon sau tabletă ultima versiune a aplicației.

ADVERTISEMENT

Unde se află aplicația Magazin Google Play

Magazinul Google Play, care mai este cunoscut și sub denumirea de Play Store, se află preinstalat pe dispozitivele Android. De asemenea, aplicația cu ajutorul căreia poți lua jocuri și conținut digital, poate fi descărcată pe unele Chromebookuri.

Pentru a avea pe telefonul mobil sau pe tabletă această funcție trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Primul este să deschizi aplicația Magazin Play și pe dispozitiv să accesezi secțiunea Aplicații. Atinge Magazin Google Play, moment în care aceasta se va deschide. În felul acesta utilizatorii pot căuta conținut pentru a-l descărca.

ADVERTISEMENT

Cum actualizați Magazinul Play și aplicațiile pe Android

Magazinul Play și aplicațiile de pe Android pot fi actualizate pe rând, simultan sau automat. Utilizatorii care actualizează aplicațiile la cea mai recentă versiune au acces la cele mai recente funcții și îmbunătățiri ale securității.

Pentru a actualiza Magazinul Google Play tot ce trebuie să faci este că deschizi aplicația. Următorul pas este să te uiți în dreapta sus și să apeși pe pictograma de profil. Ulterior, specialiștii ne îndeamnă să atingem Setări despre versiunea de Magazin Play.

ADVERTISEMENT

În acest moment vei primi un mesaj care te va informa dacă aplicația ta de pe mobil sau de pe tabletă este actualizată. Atinge OK. Dacă este disponibilă o actualizare, atunci se va descărca și se va instala automat în câteva minute.

Pentru a actualiza o aplicație pentru Android trebuie să deschideți Magazin Google Play, iar în dreapta sus să atingeți pictograma profil. Apăsați pe Gestionați aplicațiile și dispozitivul. Aplicațiile cu actualizări disponibile au eticheta Actualizare disponibilă. Apasă Actualizează.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat...
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat de divorț și și-a găsit fericirea la 53 de ani
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a...
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a fotbalului ANALIZĂ
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
Electric Castle 2024. Au fost anunţate primele nume
Electric Castle 2024. Au fost anunţate primele nume
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Monica și Ramona nu semănau deloc...
Uluitor! Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Monica și Ramona nu semănau deloc cu divele sexy de azi
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română