News

Magazinul care vinde produse cu 1 euro. De ce sunt atât de ieftine produsele

Un supermarket din Spania atrage masiv clienți după ce a pus la vânzare produse la prețul de 1 euro. Niciun client nu pleacă fără să cumpere ceva
20.04.2024 | 10:35
Magazinul care vinde produse cu 1 euro De ce sunt atat de ieftine produsele
Magazin cu prețuri de 1 euro în Spania. Clienții sunt înnebuniți după produsele acestea. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un magazin alimentar din Spania a devenit subiectul discuțiilor în rândul consumatorilor cu buget limitat. Cu o gamă largă de produse vândute la un preț fix de 1 euro, acest comerciant a dobândit popularitate rapidă printre cei care caută reduceri și oferte într-o perioadă în care costurile par să crească în mod constant.

Magazinul din Spania cu prețuri de 1 euro

Action, un supermarket olandez,  parte a lanțului de retail cu prețuri mici, a atras foarte mulți clienți după ce și-a deschis porțile pe piața spaniolă în 2022.

ADVERTISEMENT

Clienții sunt atrași de diversitatea mare de produse non-alimentare disponibile, printre care se numără jucării, ustensile de bucătărie, electronice și îmbrăcăminte, toate la prețuri extrem de accesibile.

„Aproximativ 1.500 de articole sunt disponibile la prețuri sub 1 euro, iar mai mult de două treimi dintre produse costă mai puțin de 2 euro”, a spus Bart Raeymaekers, director regional de acțiune, responsabil cu operațiunile în Spania.

ADVERTISEMENT

Cumpărătorii sunt atrasi de posibilitatea de a explora ofertele magazinului, descrise de unii drept “imposibil de refuzat”. Mulți dintre aceștia apreciază varietatea de produse disponibile la prețuri atât de mici și sunt tentați să cumpere.

Clienții nu pleacă fără să cumpere ceva

La magazinul lor din Alcalá de Henares (Madrid), clienții au declarat pentru 20minutos că este “o nebunie”, cu mulți spanioli interesați de produsele Action și cu rare excepții când se pleacă fără să se cumpere ceva.

ADVERTISEMENT

„E ciudat să pleci fără să cumperi ceva”, a spus Isabel, o clientă. “Îmi place varietatea și prețul produselor, în comparație cu alte magazine cu prețuri mici”, a adăugat Jose, un alt client.

„Îmi place varietatea și prețul articolelor, în comparație cu alte magazine low-cost”, a mai povestit Jose.

ADVERTISEMENT

Carla, o altă clientă, a remarcat că “produsele sunt ieftine”, deși unele “nu sunt de calitate atât de bună”. Alături de ea, David, partenerul său, a confirmat că „e o nebunie, oamenii sunt înnebuniți după acest magazin. Când a fost inaugurat, s-au format cozi mari, iar rafturile sau
golit repede”.

Managerul lanțului de magazine a mai adăugat că prețurile sunt mici datorită achiziționării unor stocuri și a unei colaborări strânse cu furnizorii din Europa și Asia. Prin aceste strategii, supermarketul oferă o varietate de produse la prețuri foarte mici, luând atenția consumatorilor spanioli.

Cu o extindere rapidă pe piața spaniolă, lanțul de magazine promite să continue să deschidă noi magazine pentru a satisface cererea crescută a clienților.

ADVERTISEMENT