Life

Magazinul gigant care se construiește la câțiva pași de București. Sute de locuri de muncă vor fi disponibile

Un magazin gigant se construiește la câțiva pași de București. Sute de locuri de muncă vor fi disponibile în viitorul apropiat.
07.03.2024 | 19:01
Magazinul gigant care se construieste la cativa pasi de Bucuresti Sute de locuri de munca vor fi disponibile
Un nou centru comercial în București. Sursa foto: Danubiu Enterprises
ADVERTISEMENT

La câțiva pași de București se construiește un magazin gigant, drept urmare va fi nevoie de un personal foarte mare care să se ocupe de toate cele necesare bunei funcționări. Sute de locuri de muncă vor fi disponibile. Când mai exact?

Ce magazin gigant se construiește la câțiva pași de București

Un nou centru comercial s-ar putea deschide în 2025 în Capitală. Momentan, în trimestrul al doilea din 2024 se vor derula lucrările. A1 Shopping Center se va numi magazinul și va fi amplasat în vestul Bucureștiului, în zona Militari-Chiajna.

ADVERTISEMENT

A1 Shopping Center va fi ridicat pe un teren în suprafață de 67.000 pătrați și se va găsi la o distanță de doar 50 de metri de Autostrada A1 și în apropiere de Divertiland Water Park. Întreg proiectul va costa peste 10 milioane de euro.

Complexul este pus în aplicare de dezvoltatorul Danubiu Enterprises și va cuprinde o zonă comercială propriu-zisă, alături de alte servicii complementare, care se regăsesc în restul astfel de locuri din București. Concret, termenul de finalizare este estimat pentru trimestrul al treilea din 2025.

ADVERTISEMENT

”Inițial, acest proiect trebuia să fie compus dintr-un strip mall dedicat retailerilor clasici, al căror public-țintă este reprezentat de consumatorii finali, alături de un hotel de 3 stele, ce trebuia să acopere cererea destul de ridicată pentru călătorii de afaceri din vestul Capitalei.

Ulterior, însă, în urma analizei aplicate, în timp, a nevoilor pieței, am realizat că zona respectivă a Bucureștiului ar fi mai bine deservită de un proiect conceput pentru retaileri de tip angro și cash & carry, care vin să răspundă variatelor nevoi ale proprietarilor de magazine mici și medii din toată țara”, spune Maria Iancu, director Dezvoltare, potrivit wall-street.ro

ADVERTISEMENT

Compania a ajuns la această concluzie în urma unui feedback primit din piața investițiilor, bazat pe nevoile românilor din Capitală, și după ce deja un mare retailer și-a manifestat interesul de a închiria un spațiu de mari dimensiuni în proiect.  .

”Suntem convinși de viabilitatea modelului nostru de business și suntem gata să deschidem negocierile și cu alți jucători de profil”, a mai detaliat Maria Iancu.

ADVERTISEMENT

Ce se va afla în afara centrului comercial

Parcul comercial pe care îl va pune la dispoziție centrul este cu acces rapid către Autostrada A1 și Centura Bucureștiului, va avea spații de vânzare moderne sau spații de depozitare. De asemenea, va dispune de o zonă de servicii pentru retailerii cash & carry, una de food court, parcare, și o zonă special amenajată pentru dube pentru fluidizarea traficului.

ADVERTISEMENT
Tags: