Life

Magda și Tolea Ciumac, față în față, prima oară, după mulți ani! Cei doi, un nou scandal uriaș: „Voiam să mă împac cu tine, dar a fost imposibil”

Magda și Tolea Ciumac s-au văzut, prima oară după multți ani, chiar în seara zilei de 1 Decembrie, și șui-au spus tot ce aveau pe suflet, nu tocmai amabili.
02.12.2022 | 13:15
Magda si Tolea Ciumac fata in fata prima oara dupa multi ani Cei doi un nou scandal urias Voiam sa ma impac cu tine dar a fost imposibil
Magda și Tolea Ciumac au fost soț și soție. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

După ani buni în care s-au spus tot felul de lucruri despre relația lor și copilul pe care îl au în comun, Magda și Tolea Ciumac s-au confruntat, în sfârșit, spunându-și tot ce aveau pe suflet.

Magda și Tolea Ciumac, confruntare față în față, pe TikTok

Ieri seară, 1 decembrie 2022, Magda a fost convinsă de Floricica Dansatoarea să stea de vorbă cu Tolea și noua sa parteneră, Alina, provocare pe care fosta vedetă OTV a acceptat-o fără să ezite.

ADVERTISEMENT

Magda Ciumac, secondată de iubitul ei italian, Tolea și iubita lui, Alina, au rememorat tot ce au trăit împreună, făcând câteva dezvăluiri extrem de interesante despre perioada în care cei doi apăreau în emisiunea lui Dan Diaconescu.

Magda a spus în repetate rânduri în mediul online, și nu numai, că Tolea i-a făcut foarte mult rău și că nu i-a păsat niciodată de băiatul pe care îl au împreună, Alexander, în vârstă de 16 ani.

ADVERTISEMENT

Magda, reproșuri față de actuala soție a lui Tolea

Tolea a recunoscut în cadrul live-ului de pe TikTok faptul că și-a văzut fiul de doar patru ori până acum, dând vina pe ea pentru că a stat departe de Sasha.

Magda a mai spus că el și partenera sa, Alina, i l-au răpit pe Sasha atunci când apărea la OTV, însă Tolea a venit acum, după mai bine de 12 ani, cu o cu totul altă variantă.

ADVERTISEMENT

Tolea i-a reproșat Magdei că nu avea grijă de băiețelul lor, spunând că în timp ce ea dansa pe mese la OTV, micuțului nu îi schimba nimeni scutecele și că a fost găsit într-o stare deplorabilă de Alina.

Dezvăluiri din ”epoca” OTV. Magda și-a neglijat fiul? Tolea: „Nu era schimbat, era carne vie!”

„M-am dus la OTV, copilul nu era schimbat, era carne vie. Copilul era opărit și Magda era în emisiune. Jur că am spălat trei zile copilul și tot mirosea a igrasie, de asta ți-am răpit copilul, Magdo!”, a spus nervos Tolea.

ADVERTISEMENT

Fostul luptător de K-1 a declarat că el s-a interesat de fiul său, dar de fiecare dată când a vrut să îl viziteze, fosta soție îi cerea câte ceva „Prima dată când m-am dus să-l văd mi-ai cerut televizor, microunde… Dar lasă-le pe alea (n.r.: obiectele) nu stăm acum să dezgropăm tot. Lasă să aibă copilul meu și frigider, și tot ce trebuie”, a fost prima confesiune făcută de Tolea pe TikTok.

Tolea a mai spus că de multe ori îi era frică să se vadă cu Magda și fiul lor, deoarece bruneta îl acuza de tot felul de lucruri. „Cum să-ți fie frică ție de mine?”, a spus uimită Magda.

„Cum să nu îmi fie frică dacă tu ai zis că vreau să te violez?”, i-a răspuns Tolea.

magda ciumac
Magda Ciumac, față în față pe TikTok, cu Tolea și Alina. Foto: captură TikTok

Tolea voia să se împace cu Magda Ciumac pentru copil

Apoi, cei doi au vorbit despre relațiile pe care le au, căci amândoi și-au refăcut viața după ce au divorțat. Magda a insistat să îi spună Alinei că Tolea a înșelat-o de mai multe ori, moment în care basarabeanul a intervenit din nou, de data asta cu o promisiune fermă: „Tu și acum după 16 ani spui asta. Dacă dovedești că eu am înșelat-o pe Alina, eu acum o las!”.

„Magdo, eu voiam să mă împac cu tine, să-mi văd copilul, dar cu tine a fost imposibil”, este mărturisirea neașteptată pe care a făcut-o Tolea, chiar de față cu noua sa soție, Alina.

Și tonul Magdei s-a înmuiat pe parcursul confruntării dintre cei doi: „Nu ești băiat rău, Tolea, dar mai minți câteodată. Spune tu, v-am dat vreun telefon eu în 15 ani să vă deranjez? Da sau nu, Alina?”.

„N-ai sunat, ori că nu ai vrut tu, ori că ai fost blocată. Mereu vorbești de mine”, a spus Tolea. Acesta a acuzat-o, printre altele, pe Magda că a amenințat de multe ori că voia să se sinucidă cu copilul în brațe, lucru pe care ex-vedeta OTV l-a negat.

După aceea, cei trei și-au luat și mamele la rând. Alina i-a reproșat Magdei că s-a legat de multe ori de mama ei, ceea ce a deranjat-o foarte tare. Magda a vrut să îl facă pe Tolea să pice prost în fața tiktokerilor: „Tu de câte ori ți-ai văzut mama, Tolea?”.

Magda, Tolea și Alina Ciumac au căzut la pace după 16 ani. Cât va dura liniștea?

„Mama mea e în Siberia, Magdo, nu am cum s-o văd”, a venit și răspunsul sportivului.

În finalul confruntării live, moderată de Floarea Dragomir (cunoscută publicului ca Floricica Dansatoarea), cei doi au căzut la pace, cel puțin pentru o perioadă.

„Ești tatăl copilului meu, te-am iubit și te iubesc pentru copilul meu”, a declarat Magda. „Magda, să fii fericită, iubită, eu și Tolea o să murim unul lângă altul”, a completat Alina Ciumac.

ADVERTISEMENT