News

Mai multe persoane, prinse în flagrant după ce ar fi sustras dintr-o locuință bijuterii și bani. Video

12.06.2020 | 21:28
Mai multe persoane prinse in flagrant dupa ce ar fi sustras dintro locuinta bijuterii si bani Video
ADVERTISEMENT

Mai multe persoane au fost prinse de polițiștii din Sibiu au prins în flagrant mai multe persoane, după ce ar fi sustras dintr-o locuință mai multe bijuterii și bani.

Mai multe persoane, prinse în flagrant după ce au jefuit o locuință

Polițiștii din Sibiu au publicat un videoclip în care se vede cum au organizat un flagrant delict prin care au reținut patru persoane care au sustras dintr-o locuință mai multe bijuterii și bani.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii din Sibiu au acționat pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în furturi din locuințe.

4 persoane au fost surprinse în flagrant delict după ce ar fi sustras dintr-o locuință din Sibiu bijuterii și bani”, informează Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Potrivit oamenilor legii, pe 11 iunie doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns într-o locuință din Sibiu și au sustras mai multe bijuterii (două perechi de cercei și două pandantive) și bani, cu o valoare estimată la aproximativ 1.000 de euro.

Polițiștii au recuperat prejudiciul

Alțe două persoane, o femeie, de 33 de ani și un bărbat, de 34 de ani, tot din Maramureș, au asigurat transportul hoților.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au transmis că prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

Cele patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore și vor fi prezentante Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

„Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din Sfântu Gheorghe și al polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Sibiu”, au mai transmis reprezentanții Poliției Române.

ADVERTISEMENT
Tags: