Life

Mai revine Jador la Survivor România? Decizia luată de Kanal D și de medicii din Dominicană

15.03.2021 | 10:10
Mai revine Jador la Survivor Romania Decizia luata de Kanal D si de medicii din Dominicana
Jador revine la Survivor România săptămâna aceasta. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mai revine Jador la Survivor România? Manelistul lipsește de câteva zile bune în urma accidentării la genunchi care i-a speriat pe toți, iar producătorii show-ului de la Kanal D și medicii din Republica Dominicană au luat o decizie în ceea ce privește participarea lui în concurs.

Concurentul a stat departe de grupul faimoșilor de la începutul acestei luni, iar lumea se întreabă dacă va pleca și el din emisiune din motive medicale, așa cum s-a întâmplat cu alți participanți.

ADVERTISEMENT

În gala eliminatorie din 14 martie, prezentatorul Dan Pavel a făcut anunțul în ceea ce privește viitorul lui Ionuț Dumitrache, alias Jador, în reality-show-ul care a înnebunit România.

Jador revine la Survivor România la următorul joc de recompensă

Se pare că Jador este acum în afara oricărui pericol și este apt să se întoarcă alături de colegii lui faimoși, astfel că la următorul joc de recompensă acesta va reintra pe teren.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul Survivor România a declarat că manelistul se poate întoarce liniștit. Reîncorporarea lui în echipa Faimoșilor se va produce în ediția de joi, 18 martie 2021, iar revederea cu colegii de echipă va fi cu siguranță una spectaculoasă.

Jocurile îi pun în pericol pe tot mai mulți concurenți

Jador nu este singurul concurent care a fost pe punctul de a părăsi competiția din cauza accidentărilor. De fapt, acest lucru s-a întâmpla tdeja cu Lucian de la Războinici, care își tratează și astăzi piciorul, iar Alexandra Stan este o altă concurentă care a trebuit să plece din Republica Dominicană tot din cauza unor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

În ediția de ieri, și Roxana Nemeș s-a simțit rău, iar în aceste momente este atent supravegheată de doctorii din țara latino-americană.

Show-ul de la Kanal D este o adevărată provocare pentru participanți, puțini fiind cei care să reziste condițiilor vitrege și traseelor dificile. Accidentările le pot pune în pericol integritatea fizică, unii concurenți din edițiile anterioare Survivor și Exatlon având nevoie inclusiv de intervenții chirurgicale pentru a se recupera.

ADVERTISEMENT

Emisiunea de la Kanal D se difuzează de joi până duminică de la ora 20:00 și este una din cele mai urmărite din România.

 

ADVERTISEMENT