Life

Mai tare ca-n orice film de comedie. A furat un BMW, rămas în pană pe marginea unui drum în Prahova, și l-a vândut cu 1.500 de lei. Unde au găsit polițiștii mașina

Întâmplare mai tare ca-n orice film de comedie. Un bărbat a furat un BMW rămas în pană pe marginea drumului, apoi l-a vândut cu 1.500 de lei.
10.05.2023 | 10:41
Mai tare can orice film de comedie A furat un BMW ramas in pana pe marginea unui drum in Prahova si la vandut cu 1500 de lei Unde au gasit politistii masina
Un bărbat a furat un BMW rămas în pană la marginea drumului, apoi l-a vândut cu 1.500 de lei. Sursa foto: Unsplash/Michael Pointner
ADVERTISEMENT

Un bărbat a furat un BMW rămas în pană, la marginea drumului, apoi l-a vândut cu 1.500 de lei. Totul s-a întâmplat în județul Prahova. Polițiștii au reușit să dea de urma hoțului.

Hoțul care a furat un BMW, rămas în pană pe marginea unui drum în Prahova. A vândut mașina cu 1.500 de lei

Polițiștii din județul Prahova au avut un caz neobișnuit. Proprietarul unui BMW 318, care este un model mai vechi și nu foarte valoros, a făcut pană. Acesta a decis să lase mașina pe drum pentru câteva ore, după care urma să vină pentru a o recupera.

ADVERTISEMENT

Cu gândul că așa ar putea preveni orice tentativă de furt, bărbatul a luat cu el acumulatorul mașinii. Cu toate acestea, hoții nu s-au lăsat descurajați de acest lucru.

Un individ a observat mașina staționată în apropiere de DN1, zona Câmpina, moment în care a decis să o fure și să o vândă. În cele din urmă, a reușit să-și pună planul în aplicare.

ADVERTISEMENT

Hoțul a găsit un cumpărător în Măgureni și a vândut mașina furată cu suma de 1.500 de lei. Între timp, proprietarul autoturismului a revenit la locul unde l-a lăsat și a anunțat autoritățile.

Polițiștii au strâns toate datele din teren timp de câteva zile. Oamenii legii au reușit să dea de urma hoțului, apoi și de cea a autoturismului. Din primele date, cel care a cumpărat mașina nu ar fi știut că aceasta provine, de fapt, dintr-o infracțiune de furt.

ADVERTISEMENT

Astfel, omul a restituit mașina proprietarului de drept. În acest moment se cercetează împrejurările în care hoțul a reușit să fure autoturismul rămas în pană pe drum.

Ce au transmis polițiștii

“La data de 8 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

ADVERTISEMENT

În fapt, la data de 29 aprilie, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 20 de ani din, municipiul Câmpina, despre faptul că în noaptea precedentă ar fi lăsat autoturismul personal în afara părții carosabile pe DN1, întrucât acesta nu mai funcționa, iar când a revenit a constatat lipsa acestuia.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Câmpina, care a declarat polițiștilor că bunul sustras l-ar fi vândut unei persoane din comuna Măgureni.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. În baza probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată în comunicatul IPJ Prahova, citat de Observatorul Prahovean.

ADVERTISEMENT
Tags: