Life

Maia Morgenstern, aniversare specială. Unde a ajuns actrița la 61 de ani

Maia Morgenstern, zi de naștere inedită. Ce a făcut vedeta când a împlinit frumoasa vârstă de 61 de ani în prima zi din lună.
03.05.2023 | 07:41
Maia Morgenstern aniversare speciala Unde a ajuns actrita la 61 de ani
Maia Morgenstern, zi de naștere inedită. Ce a făcut vedeta când a împlinit frumoasa vârstă de 61 de ani în prima zi din lună. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă care a jucat un rol important în filmul Patimile lui Iisus, în regia lui Mel Gibson, a avut parte de o aniversare specială. Unde a ajuns actrița la 61 de ani, după ce înainte fusese plecată din România.

Maia Morgenstern, zi de naștere inedită. Ce a făcut vedeta când a împlinit frumoasa vârstă de 61 de ani în prima zi din lună

Maia Morgenstern și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit și anul acesta. A plecat din New York, Statele Unite ale Americii, pentru a fi aproape de cetățenii români, dar nu înainte de a realiza câteva imagini chiar de pe geamul taxiului.

ADVERTISEMENT

S-a grăbit să prindă avionul spre România, cu escală la Istanbul, pentru că în țară avea programat un spectacol. Mai exact, prima zi din luna mai a găsit-o la București, unde a fost întâmpinată de familie și colegi.

A primit foarte multe urări de „La mulți ani!” din partea fanilor, dar și foarte multe cadouri și flori. Celebra actriță este recunoscătoare pentru toate lucrurile care i s-au întâmplat până la această vârstă minunată.

ADVERTISEMENT

Cu foarte puțin timp înainte de a urca pe scena teatrului, Maia Morgenstern a transmis și un mesaj tuturor internauților. Vedeta a învățat foarte multe lucruri de la oamenii care au înconjurat-o până în prezent.

Maia Morgenstern: ”Sunt cumva tristă, agitată!

Maia Morgenstern a publicat și câteva imagini și o scurtă filmare în care pare foarte bucuroasă că lumea o apreciază și o iubește pentru ceea ce face. Actrița e pregătită să prețuiască etapa ce tocmai a început în viața sa.

ADVERTISEMENT

„Mai sunt câteva minute de azi. Apoi o să fie mâine. De obicei, de ziua mea sunt cumva tristă, agitată. Morocănoasă. Așa sunt de când mă știu. Și mai ales când se lasă seara… parcă tot am sentimentul că n-am apucat să mă bucur destul de ziua de azi.

Parcă n-am știut să mulțumesc destul celor care mi-au urat… Cam așa-i. A fost… până astăzi, până acum. Acum e altfel. Un val de iubire și dragoste și tot… ba! Vreți să vă spun adevărul adevărul adevărat?!?

ADVERTISEMENT

Voi. Voi m-ați ajutat să trec cu bine este acest prag: 60. Voi, Voi m-ați învățat să iubesc și să prețuiesc noul anotimp ce va să vină. Amurgurile sunt frumoase. Mulțumesc”, a scris Maia Morgenstern pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT