News

Maicile de la Mănăstirea Prislop au donat 20.000 de lei pentru Spitalul Hunedoara. Pe ce vor fi folosiți banii

24.04.2020 | 23:49
Maicile de la Manastirea Prislop au donat 20000 de lei pentru Spitalul Hunedoara Pe ce vor fi folositi banii
ADVERTISEMENT

Maicile de la Mănăstirea Prislop au donat 20.000 de lei pentru Spitalul Hunedoara, potrivit unui comunicat transmis de unitatea medicală.

Maicile de la Mănăstirea Prislop au donat 20.000 de lei Spitalului Hunedoara

Maicile de la Mănăstirea Prislop au venit în ajutorul cadrelor medicale de la Spitalul „Alexandru Simionescu” Huneadoara și au donat suma de 20.000 de lei unității medicale, informează Adevărul.

ADVERTISEMENT

Astfel, spitalul municipal a primit un ajutor impotant și neașteptat din partea călugărițelor și a preoților de la Mănăstirea Prislop, în plină pandemie de coronavirus.

Cadrele medicale au fost extrem de impresionate de gestul maicilor și al preoților și le-au transmis mai multe gânduri bune.

ADVERTISEMENT

Cu banii donați, instituția anunță că vor fi achiziționate materiale de protecție pentru personalul medical, necesar în lupta împotriva COVID-19.

Mesajul spitalului pentru cei de la mănăstire

„Respect şi mulţumire celor care aleg sa ajute spitalele în aceste momente delicate.

Gândurile noastre se îndreaptă spre unul dintre simbolurile ortodoxiei din România, Mănăstirea Prislop, loc de unde măicuţele şi preoţii au ales sa doneze spitalului nostru suma de 20.000 lei, bani care vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de materiale de protecţie necesare personalului medical în lupta împotriva Coronavirus”, a transmis Spitalul municipal Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Unitatea medicală a mai transmis că, în ultimele săptămâni, mai mulţi hunedoreni, asociaţii şi firme au contribuit cu diverse ajutoare pentru spitalul din Hunedoara.

Cadrele medicale se află în linia întâi a luptei contra noului coronavirus, iar pentru asta au nevoie în permanență de echipamente de protecție.

ADVERTISEMENT
Tags: