Life

Maja Janeska, o celebră influenceriță, găsită împușcată în casă. Femeia se temea că va fi ucisă

Influencerița Maja Janeska a fost găsită moartă în casă. În urmă cu ceva timp, o rudă a acesteia spunea că femeia se teme pentru viața ei.
10.12.2022 | 17:48
Maja Janeska o celebra influencerita gasita impuscata in casa Femeia se temea ca va fi ucisa
Maja Janeska a fost găsită moartă în casă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maja Janeska, în vârstă de doar 39 de ani, a fost găsită moartă în propria casă. Celebra influenceriță prezenta o rană provocată de o împușcătură în zona capului, iar în urmă cu puțin timp rudele sale spuneau că se teme pentru viața ei.

Maja Janeska, o celebră influenceriță, a fost găsită fără suflare în propria casă

Maja Janeska era originară din Macedonia, dar locuia în Africa de Sud. În vârstă de 39 ani, influencerița cunoscută în mediul online drept Maya Mia, urmărită de peste 1.2 milioane de persoane pe Instagram, dezvăluia recent că se reme pentru viața ei.

ADVERTISEMENT

Maja era de meserie make-up artist, iar ulterior a devenit creatoare de conținut și femeie de afaceri. Polițiștii care au găsit-o fără suflare în casa sa din Johannesburg, pe 2 decembrie, au transmis că ea se afla în dormitor, cu o rană provocată de glonț în zona capului.

Moartea este considerată suspectă, iar condițiile în care s-a produs decesul sunt încă neclare. Femeia locuia cu iubitul său, Kyle Phillips, co-director al unei mari companii de tutun.

ADVERTISEMENT

Recent, un membru din familia sa a dezvăluit că Maja s-a plâns și se temea de faptul că ar putea fi ucisă. În momentul în care s-a produs împușcătura, partenerul influenceriței se afla în baie și se spăla pe dinți.

„Avem inimile frânte și chiar nu știm ce să facem. Suntem în Europa și nu avem ce să facem, pentru că nu putem veni în Africa de Sud din cauza problemelor cu viza.

ADVERTISEMENT

Maja zace acolo într-o morgă și nu avem nicio idee despre ce se întâmplă de fapt”, a dezvăluit o rudă a Majei, citată de SpyNews.ro.

Aceasta a mai adăugat că a fost informată de moartea femeii de către unul dintre foștii asociați ai partenerului său.

ADVERTISEMENT

Autoritățile suspectează că este vorba despre o sinucidere și nu au făcut publică identitatea proprietarului armei.

ADVERTISEMENT