Life

Majda Aboulumosha și-a dezvăluit trucurile de înfrumusețare. Are multe remedii naturiste

Majda Aboulumosha a spus care sunt ponturile de frumusețe la care apelează. Frumoasa brunetă folosește doar leacuri simple.
16.01.2024 | 15:23
Majda Aboulumosha sia dezvaluit trucurile de infrumusetare Are multe remedii naturiste
Majda Aboulumosha a spus care sunt ponturile de frumusețe la care apelează. Frumoasa brunetă folosește doar leacuri simple. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Majda Aboulumosha și-a dezvăluit trucurile de înfrumusețare. Are multe remedii naturiste. Vedeta de la Vorbește lumea a vorbit deschis și despre persoana de la care a primit de-a lungul vieții cele mai bune sfaturi.

Majda Aboulumosha a spus care sunt ponturile de frumusețe la care apelează. Frumoasa brunetă folosește doar leacuri simple

Majda Aboulumosha a spus care sunt ponturile de frumusețe la care apelează. Frumoasa brunetă folosește doar leacuri simple și nu aruncă niciodată banii pe cosmetice și produse costisitoare din comerț.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a fost învățată de mică să se folosească de toate alimentele și produsele din bucătărie. Mama și bunica sa i-au arătat că frumusețea vine întotdeauna din interior.

„Sfaturile cele mai bune le-am primit întotdeauna de la mama mea! Ea este cea care mi-a insuflat totul despre frumusețe și îngrijire. Mai mult, ea mi-a spus că frumusețea vine din interior și să mă concentrez pe lucrul acesta.

ADVERTISEMENT

M-a învățat să am grijă de tenul meu, de părul meu, de piele. De la ea am primit cele mai bune sfaturi! Tot timpul când făceau salatele, ea și bunica mea îmi puneau castravete pe frunte.

O întrebam pe bunica: «Mamaie, dar de ce îmi pui castravetele pe frunte?». Îmi spunea că îți ia durerea de cap, dar face și foarte bine la ten. Când am crescut, am învățat tot felul de măști naturiste.

ADVERTISEMENT

Sunt adepta lor, dar și a tot ce înseamnă produse profesionale, creme din comerț, făcute în laborator!”, a spus Majda Aboulumosha pentru ego.ro. Frumoasa brunetă are un ritual de la care nu se abate.

Majda Aboulumosha și rutina zilnică

Majda Aboulumosha a spus și care este rutina zilnică pe care nu o trece cu vederea nici atunci când este foarte obosită. Aceasta are 5 pași simpli și rapizi, vedeta folosind mască șervețel, cremă de ochi și mască normală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta mai folosește în fiecare seară un exfoliant, dar și un ser. Cât despre fiica sa, în vârstă de 10 ani, fosta participantă de la Survivor România, a spus că nu i-a dat voie încă să-și aplice creme pe față.

Cu toate acestea o lasă să se mai răsfețe din când în când cu o mască șervețel. Acest obicei are loc de obicei în preajma figurii materne, fiind mai degrabă o plăcere mamă-fiică. În felul acesta Majda Aboulumosha și fetița sa se simt ca la spa.

ADVERTISEMENT