Sport

Malcom Edjouma, primul gol la Bari la debutul lui Pușcaș: „Nu sunt 100% ca în sezonul trecut”

Malcom Edjouma a spart gheața și a marcat primul gol în tricoul lui Bari. Reușita mijlocașului a venit chiar la debutul lui George Pușcaș.
22.01.2024 | 14:02
Malcom Edjouma primul gol la Bari la debutul lui Puscas Nu sunt 100 ca in sezonul trecut
Malcom Edjouma a marcat primul gol în tricoul celor de la Bari. Foto: Facebook - @SSC Bari.
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma este împrumutat de FCSB la Bari până la finalul sezonului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că mijlocașul de 27 de ani are un salariu de 20.000 de euro pe lună în Serie B. După o lungă perioadă de așteptare, Edjouma a spart gheața și a marcat primul gol la Bari.

Malcom Edjouma, primul gol la Bari la debutul lui Pușcaș

Malcom Edjouma a avut statutul de rezervă la Bari la începutul sezonului. Treptat, jucătorul cu dublă cetățenie, marocană și franceză, a devenit titular la centrul terenului pentru echipa care ocupă locul 10 în Serie B. Astfel, reîntoarcerea la FCSB a fost pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

În duelul cu Ascoli, în etapa cu numărul 21 din Serie B, Edjouma a spart gheața și a marcat primul gol pentru Bari. Jucătorul care mai are contract cu FCSB până în 2026 a primit o pasă de la Kallon și a înscris cu un șut de la marginea careului.

Malcom Edjouma a marcat primul gol la al 12-lea meci în tricoul formației pregătite de Pasquale Marino. De asemenea, George Pușcaș a debutat pentru Bari în duelul cu Ascoli. Deși au condus cu 2-0 la pauză, „Gallettii” au remizat, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost introdus pe teren de Pasquale Marino în minutul 60 al meciului. Atacantul român împrumutat de la Genoa până la finalul sezonului l-a înlocuit pe Yayah Kallon, care a pasat decisiv la golul lui Malcom Edjouma.

Reacția lui Malcom Edjouma după primul gol marcat la Bari: „Nu sunt 100% ca în sezonul trecut”

Malcom Edjouma a fost extrem de încântat după prima reușită în tricoul lui Bari. Mijlocașul împrumutat de FCSB susține că familia sa s-a acomodat cu orașul. De asemenea, Edjouma a rămas plăcut surprins de fanii lui Bari.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit de primul gol marcat pentru Bari, sper să înscriu cât mai multe. Cred că puteam face mai multe, nu am avut un meci grozav, dar important a fost să nu pierdem puncte.

Trebuie să jucăm mai bine data viitoare pentru că sezonul este dificil. Nu sunt încă la 100% ca în sezonul trecut, dar încetul cu încetul sper să putem obține un cât mai multe rezultate bune.

ADVERTISEMENT

Familia mea iubește orașul, iar fanii ne împing de la spate. Vreau să dau totul pentru această echipă”, a declarat Malcom Edjouma, potrivit tuttobari.com. În următoarea etapă, Bari o înfruntă pe Reggiana.

ADVERTISEMENT