Sport

Se mai întoarce Malcom Edjouma la FCSB? Răsturnare de situație pentru mijlocașul împrumutat la Bari

Malcom Edjouma este aproape de a deveni noul titular al lui Bari în Serie B. Jucătorul împrumutat de la FCSB a impresionat în Italia.
13.12.2023 | 14:26
Se mai intoarce Malcom Edjouma la FCSB Rasturnare de situatie pentru mijlocasul imprumutat la Bari
Malcom Edjouma este aproape de a deveni noul titular la Bari în Serie B. Jucătorul împrumutat de la FCSB a impresionat în Italia. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma este împrumutat de Bari de la FCSB sezonul acesta. Formația din Serie B a achitat 200.000 de euro pentru mutarea mijlocașului. Dacă îl vor păstra definitiv, italienii trebuie să mai achite 600.000 de euro. Fotbalistul a impresionat în Italia și ar putea deveni noul titular al echipei.

Jucătorul celor de la FCSB a impresionat în Italia

Jucătorul celor de la FCSB a impresionat în Italia, după o perioadă în care nu a fost deloc în vizorul antrenorului de la Bari. De la venirea sa sub formă de împrumut la formația din Serie B, Malcom Edjouma a fost rezervă în cea mai mare parte a perioadei sale acolo.

ADVERTISEMENT

În două luni și jumătate fotbalistul de 27 de ani nu a prins niciun minut în Serie B. Edjouma a trebuit să se antreneze din greu pentru a urca la nivelul colegilor, din punct de vedere fizic. Așa cum o cere și fotbalul italian.

Între timp, Malcom a fost introdus în meciurile echipei. A început de la meci la meci să se implice mai mult și să dovedească că este un fotbalist cu o calitate foarte bună, astfel în cât să facă față nivelului în care evoluează Bari.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma, aproape titular la Bari

După ce l-a impresionat și pe antrenorul echipei, Pasquale Marino, în ultimele două dueluri, Malcom Edjouma are șansa de a deveni noul titular al lui Bari. Jucătorul celor de la FCSB a jucat o repriză în victoria celor de la Sudtirol, scor 2-1.

“Un Edjouma în creștere. În ultimele meciuri, fostul jucător al Stelei (n.r. FCSB) a dat dovadă de un fotbal mai proactiv decât în ​​trecut. Vești bune pentru mijlocașul lui Marino. Încetul cu încetul, îmbrățișează calitățile fotbalistului marocan, despre care s-a vorbit atât de mult în momentul sosirii sale la echipă.

ADVERTISEMENT

Râuri de cerneală au fost, de fapt, irosite pe Edjouma, chiar și în timpul crizei sale. De la obiect misterios la posibil pion important al echipei. Este momentul să-i dăm acum un tricou de titular lui Edjouma sau mai sunt și alți pași de făcut și jucătorul trebuie să mai transpire pentru o șansă de la început?”, au scris jurnaliștii din Italia.

Fanii FCSB, nemulțumiți după transferul lui Edjouma la Bari: „Am pierdut un super jucător”

Deși a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în prima parte a sezonului trecut, Malcom Edjouma a ieșit treptat din echipa de start a vicecampioanei. În cele din urmă, jucătorul de 27 de ani a semnat cu Bari. Mutarea a fost făcută în schimbul sumei de 200.000 de euro, sub formă de împrumut, așa cum a dezvăluit FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Am pierdut un super jucător ca să rămânem cu petarda de Ovidiu Popescu”“Jucător a cărui valoare este de cel puțin 2-3 milioane de euro. Management penibil, încă o dată, v-ați bătut joc de unul dintre cei mai buni mijlocași din campionatul nostru”“Păcat, unul dintre cei mai buni din Superligă…”, “Pierdere imensă…”, au fost câteva dintre comentariile fanilor FCSB după despărțirea francezului de “roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT
1,29 este cota BETANO pentru pronosticul „șansă dublă: 12” la meciul FCSB - Hermannstadt