Sport

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după ce Rapid a învins-o pe FCSB: „A fost măcel! Poate ratam non stop și în 11 contra 9. Sau nu”

Mihai Stoica a dat de pământ cu Horațiu Feșnic după Rapid - FCSB 1-0. Arbitrul din Cluj a dezavantajat-o clar pe vicecampioană în Giulești.
23.04.2023 | 23:38
Mihai Stoica sia iesit din minti dupa ce Rapid a invinso pe FCSB A fost macel Poate ratam non stop si in 11 contra 9 Sau nu
Mihai Stoica și-a ieșit din minți după ce Rapid a învins-o pe FCSB: „A fost măcel! Poate ratam non stop și în 11 contra 9. Sau nu”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a șters pe jos cu Horațiu Feșnic la finalul derby-ului pierdut de FCSB în Giulești, scor 0-1, cu Rapid. „Centralul” din Cluj i-a iertat de eliminare pe Răzvan Onea și pe Dragoș Grigore după două atacuri criminale la Coman, respectiv Compagno.

Mihai Stoica, înnebunit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic la Rapid – FCSB 1-0: „A fost măcel”

Managerul general al FCSB-ului a criticat vegement deciziile luate de brigada lui Feșnic, în special de la fazele din prima repriză, când Onea, respectiv Dragoș Grigore, au primit doar avertisment după două intrări brutale la Coman și Compagno.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vorbiți de fotbal, oameni buni! Vorbiți de intrarea lui Onea la Coman. Vorbiți de intrarea lui Grigore la Compagno. Vorbiți de Feșnic și de celebrul arbitru VAR Vidican. Toată săptămâna am declarat public că singura temere pe care o am este că va fi tolerat jocul dur.

Doar că ce a fost aici nu a fost un joc dur. A fost măcel. Înțeleg că cel mai influent și valoros arbitru VAR român, Hațegan, a fost trimis să oficieze mâine un meci foarte important pentru fotbalul românesc, Al Nassr – Al Wehda.

ADVERTISEMENT

Dacă nu e adevărat, am fost dezinformat și îmi prezint scuze. Poate am fi ratat nonstop și în 11 contra 9. Sau poate nu”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Adrian Mititelu junior a criticat și el arbitrajul din Giulești

Cu ochii pe meciul „incendiar” din Giulești a fost și Adrian Mititelu junior. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a criticat și el în termeni duri arbitrajul „centralului” din Cluj.

ADVERTISEMENT

„Pentru cei care se plictisesc, vă recomand să urmăriți meciul dintre Rapid și Steaua. Veți asista la distrugerea fotbalului românesc prin manevrarea arbitrajului de către cei care conduc acest sport.

Asta în caz că ați ratat meciul de ieri de la Botoșani”, a scris Mititelu junior pe Facebook, aluzie la momentele controversate de la meciul din această seară și cel de sâmbătă, dintre FC Botoșani și FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: