Sport

Măldărășanu, reproșuri după meciul de la Craiova: “Meritam mai mult”

Măldărășanu a fost nemulțumit după meciul cu Universitatea Craiova. Antrenorul lui Hermannstadt își dorea mai mult de la acest duel.
05.08.2023 | 00:39
Maldarasanu reprosuri dupa meciul de la Craiova Meritam mai mult
Măldărășanu, nemulțumit după meciul cu Craiova: "Meritam mai mult"
ADVERTISEMENT

Hermannstadt a fost aproape de un egal cu Universitatea Craiova, însă echipa din Sibiu nu a reușit să transforme ocaziile pe care le-au avut pe Stadionul Oblemenco. Astfel, oaspeții au fost învinși de gruparea lui Laurențiu Reghecampf, scor 1-0. La final, Măldărășanu a fost nemulțumit de rezultat și credea că echipa antrenată de el putea obține măcar un punct.

Măldărășanu, învins la meciul cu numărul 50 din SuperLiga

În partida de pe Oblemenco, Hermannstadt a pierdut cu 1-0 în fața Universității Craiova. Măldărășanu a fost nemulțumit la finalul partidei și spera la un rezultat de egalitate. Sibienii au avut multe ocazii de gol, mai ales pe finalul meciului, unde Popescu a făcut o paradă incredibilă și i-a salvat pe craioveni.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Măldărășanu a vorbit despre echipa sa și despre ce le-a spus jucătorilor înainte să intre pe teren. Antrenorul de la Sibiu a adresat câteva cuvinte și către Universitatea Craiova. Jucătorul preferat al lui Marius a fost Alexandru Mitriță, fiind fotbalistul gazdelor care a făcut diferența în faza de atac.

“Cred că meritam egalul, am făcut un joc destul de bun. Dacă încercam mai mult în prima repriză, alta era situația. Pe atacurile poziționale nu ne-au pus probleme, doar pe tranziție. A doua repriză a fost una destul de bună.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău de puncte, dar sunt pozitiv, le-am spus și băieților că sunt fericit pentru atitudine și determinare. S-a văzut că am încercat până la final. Dacă eram mai curajoși în prima parte, poate am fi reușit mai mult. 

Craiova e o echipă bună, cu jucători care pot face diferența, iar aici s-a făcut diferența. Aș vrea să jucăm bine din minutul 1, dar îi înțeleg, sunt momente de joc, n-ai cum să joci bine tot timpul. Repet, Mitriță a făcut diferența.

ADVERTISEMENT

La penalty, n-am văzut faza cum trebuie ca să comentez. Din păcate n-am avut șansă, nu doar azi. Trebuie să fim pozitivi, cu siguranță se vor întoarce aceste puncte”, a fost declarația lui Marius Măldărășanu, la Digi Sport.

Ce spune Măldărășanu despre transferurile de la Hermannstadt și despre meciul cu FCSB

Marius Măldărășanu a fost întrebat dacă vor mai veni jucător la Hermannstadt. Antrenorul a afirmat că este posibil ca săptămâna aceasta să se realizeze un transfer la Sibiu: “E posibil să mai vină un jucător săptămâna asta. Eu nu sunt adeptul să schimbăm foarte mult, dar e posibil să mai vină un mijlocaș central. Îmi dă încredere jocul, dar punctele le-am pierdut și pe neșansă în anumite meciuri”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul oaspeților a fost întrebat și despre părerea pe care o are legat de amânarea meciului cu FCSB, iar răspunsul lui Măldărășanu a venit în sprijinul roș-albaștrilor: “Este bine că s-a amânat meciul cu FCSB. Sunt de acord, am fost și anunțați din timp. Trebuie să ne facem programul, o să luăm un meci amical. E normal să ajutăm echipele care joacă în cupele europene.”

Daniel Paraschiv vrea să plece de la Hermannstadt

Atacantul sibienilor a acordat un interviu după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Daniel Paraschiv a discutat despre meciul făcut de Hermannstadt, dar și de o posibilă plecare de la echipa antrenată de Marius Măldărășanu. De asemenea, jucătorul de 24 de ani a vorbit și despre obiectivele grupării din Sibiu.

“E păcat că nu am câștigat. Cred că puteam să obținem acest lucru sau măcar un egal. Mai avem 2 săptămâni până la următorul meci și avem timp să analizăm ceea ce am făcut până acum. Noi ne dorim anul acesta să ajungem în play-off sau măcar pe locul 7, dar dacă jucăm așa nu vom reuși. Desigur, mi-ar plăcea să plec la o echipă mai bună, de ce nu.”, au fost cuvintele lui Paraschiv.

În acest moment, Hermannstadt are 6 puncte după cele 4 etape. Sibienii se află pe locul 6 până la jucarea celorlalte partide din acest weekend. Următorul meci al echipei antrenate de Măldărășanu va fi contra celor de la Sespsi OSK. Partida va avea loc la Sfântu Gheorghe, pe 19 august, de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT