Sport

Măldărășanu, sincer după UTA – Hermannstadt 2-0: „Posibil să ieșim din play-off. Era bun un egal”

Marius Măldărășanu a avut un discurs sincer după înfrângerea lui Hermannstadt, scor 0-2 contra celor de la UTA Arad, în etapa a 18-a din SuperLiga.
02.12.2023 | 17:20
Maldarasanu sincer dupa UTA  Hermannstadt 20 Posibil sa iesim din playoff Era bun un egal
Marius Măldărășanu a avut un discurs sincer după înfrângerea lui Hermannstadt cu UTA Arad. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

UTA Arad a pus capăt seriei pozitive a celor de la Hermannstadt. Arădenii s-au impus pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, scor 2-0 și le-au provocat sibienilor prima înfrângere după 16 meciuri consecutive fără eșec în toate competițiile. Marius Măldărășanu speră ca elevii săi să treacă repede peste acest pas greșit.

UTA a pus capăt seriei pozitive a lui Hermannstadt: „Am făcut greșeli”

Hermannstadt nu mai pierduse de pe 4 august. Luckassen și Micovschi au adus victoria pentru formația lui Mircea Rednic care s-a apropiat de locurile de play-off. De cealaltă parte, Hermannstadt poate părăsi temporar locurile de play-off, dacă U Cluj o învinge pe FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

”O victorie meritată a celor de la UTA datorită reprizei a doua. Consider că prima repriză a fost una echilibrată. Noi am avut primele situații de a înscrie, după ei au echilibrat balanța.

A fost un meci de luptă. A doua repriză a fost mai bună pentru ei, noi am făcut câteva greșeli și ei au căpătat curaj, au venit mult peste noi. Din punct de vedere tactic, era clar, pasul lung, mingea a doua, reacție, echilibru”, a declarat Marius Măldărășanu, la flash-interviu.

ADVERTISEMENT

Măldărășanu, sincer după UTA – Hermannstadt 2-0: „Posibil să ieșim din play-off. Era bun un egal”

Urmează un program de foc pentru Hermannstadt. La mijlocul săptămânii viitoare, sibienii o înfruntă pe Chindia Târgoviște în ultima etapă a grupelor Cupei României, unde formația lui Măldărășanu luptă pentru calificarea în sferturi. Ulterior, Hermannstadt le înfruntă pe Universitatea Craiova și FCSB.

„Trebuie să trecem peste această înfrângere pentru că vin meciuri grele. Probabil, după această etapă, este posibil să ieșim din play-off. De data aceasta era bun un egal cu UTA.

ADVERTISEMENT

Important e să faci cât mai multe puncte, așa am plecat de la început, să scoatem maxim de la fiecare meci. A venit și înfrângerea după atâtea etape.

N-am jucat că băgăm autobaza în poartă și să se termine egal. A venit și înfrângerea, e dureroasă”, a mai spus Măldărășanu. Hermannstadt ocupă locul 6, după 18 etape, cu 25 de puncte.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, UTA Arad a urcat până pe locul 9, cu 22 de puncte în 18 etape. Pentru formația lui Mircea Rednic urmează duelul cu FC Voluntari din Cupa României. Arădenii se luptă, de asemenea, pentru calificarea în sferturile „competiției surprizelor”.

ADVERTISEMENT