Sport

UTA – FC Hermannstadt 2-0, în etapa 18 din SuperLiga. Rednic se apropie de play-off

UTA Arad s-a impus în fața celor de la Hermannstadt, scor 2-0, în etapa 18 din SuperLiga. Luckassen și Micovschi au marcat golurile din pasele perfecte date de Omondi.
02.12.2023 | 16:05
UTA  FC Hermannstadt 20 in etapa 18 din SuperLiga Rednic se apropie de playoff
UTA – FC Hermannstadt 2-0, în etapa 18 din SuperLiga. Rednic se apropie de play-off
ADVERTISEMENT
02-12-2023
11:10

UTA Arad - Hermannstadt 2-0 (Luckassen 79, Micovschi 83)

Vezi toate fazele video importante aici. 

Clasament SuperLiga etapa 18. Sursa Foto: Flashscore
Clasament SuperLiga etapa 18. Sursa Foto: Flashscore

Min. 90: Final de meci!

Min. 83: GOOOL UTA Arad!!! Micovschi mărește diferența și marchează al doilea gol pentru arădeni, după o pasă perfectă dată de Omondi.

Min. 79: GOOOL UTA Arad!!! Luckassen deschide scorul la Oradea după o fază individuală. Atacantul șutează la colțul lung și marchează.

Min. 78: Ocazie uriașă a lui Rareș Pop, dar mingea lovește bara transversală.

Min. 59: Căbuz o salvează din nou pe Hermannstadt după o ocazie uriașă a lui Omondi la poarta oaspeților.

Min. 54: Ocazie mare pentru UTA Arad, însă șutul lui Luckassena a fost parat de Căbuz.

Min. 35: O nouă ocazie mare de gol pentru UTA Arad. Luckassen a preluat excelent o centrare în careu. Atacantul a trimis fix pe direcția lui Căbuz. 

Min. 20: Conte îl lansează excelent pe Rareș Pop. Tânărul fotbalist al arădenilor trece în viteză de Oroian, însă șutul său nimerește doar bara. 

Min. 16. Murgia șutează de la marginea careului, însă mingea trece puțin pe lângă poartă. 

Min. 1: Partida a început!

UTA Arad: Fl. Iacob – I. Conte, Benga, A. Abeid – Căpușă, Carp, C. Mihai, Stahl – R. Pop, Luckassen, Fabry. Rezerve: Kucher – Stolnik, D. Rodrigues, D. Dumitrașcu, Omondi, R. Stanciu, Iurasciuc, Micovschi, Marku. Antrenor: Mircea Rednic 

Hermannstadt: Căbuz – A. Oroian, Bejan, I. Stoica, Butean – R. Fonseca, S. Mino, Murgia – S. Balaure, D. Paraschiv, Jipa. Rezerve: Muțiu – Medina, Antoche, K. Ciubotaru, Biceanu, P. Petrescu, C. Neguț, A. Petre, G. Iancu. Antrenor: Marius Măldărășanu 

Meciul UTA – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 2 decembrie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Înaintea partidei arădenii, care vin după un excelent 0-0 pe terenul lui CFR Cluj, au 19 puncte și un singur eșec în ultimele cinci etape iar sibienii sunt pe locul 6, cu 25 de puncte, neînvinși de 13 partide.

Unde se joacă meciul UTA – FC Hermannstadt

Confruntarea UTA – FC Hermannstadt se desfășoară sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14:00 pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în etapa a 18-a din SuperLiga. UTA revine la Oradea, lucrările la stadionul propriu din Arad nefiind finalizate, după ce a evoluat precedentul joc de acasă chiar la Sibiu, actuaslul rival din acest meci și a fost 2-4 cu Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

La Oradea arădenii speră să aibă parte de mai mulți suporteri decât au avut la Sibiu, la meciul cu Oțelul, mai ales că rezultatul de la Cluj ar trebui să atragă, în mod normal, suporterii la acest meci deosebit de greu cu una dintre cele mai bine puse la punct echipe din SuperLiga, extrem de greu de îngenuncheat.

Cine transmite la TV partida UTA – FC Hermannstadt

Partida UTA – FC Hermannstadt se joacă sâmbătă,  2 decembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în etapa a 18-a din SuperLiga. și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și  Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site=ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Oradea sâmbătă, 2 decembrie, vremea va oferi una caldă și alta rece. Caldă va fi temperatuira, absolut neobișnuită, dar numai pentru această zi, pentru că de mîine scăderea va fi uriașă, acum maxima de 17 grade, duminică de 3 grade. Problema este că va fi o zi cu ploaie, în mai multe reprize și s-ar putea să plouă și în timpul jocului care va fi condus de arbitrul bucureștean Horia Mladinovici.

Ce absențe sunt în întâlnirea UTA – FC Hermannstadt

Mircea Rednic are destui jucători care lipsesc în acest meci, cel puțin don formula de start, unii fiind până de curând titulari. Este vorba de fundașul central Alexandru Benga, de cel lateral stânga Abeid și de vârful Cooper, învoit. Din echipa de anul trecut mai sunt doar portarul Florin Iacob și mijlocașul Rareș Pop.

ADVERTISEMENT

la FC Hermannstadt avem pe cei doi accidentați pe termen lung, Dragoș Iancu și Adrian Petre, dar piesa de calibru care îi lipsește acum lui Marius Măldărășanu este mijlocașul ofensiv Baba Al Hassan, suspendat pentru o etapă. Revine, în  schimb, pe foaia de joc alt mijlocaș, italianul Alessandro Murgia, care deși a jucat meciuri destule la Lazio nu se poate impune la Sibiu.

Cote la pariuri la jocul UTA – FC Hermannstadt

Pentru casele de pariuri echipa sibiană merită postura de favorită la obținerea celor trei puncte la o cotă excelentă., de 2,30. UTA a primit eaxct inversul acestei cote pentru a reuși să pună capăt lungii serii de invincibilitate a sibienilor, adică 3,20. Șansă dublă X2 are cotă 1,40 iar șansă dublă 1X cotă de 1,65. Gol marcat de oaspeți ajunge la 1,35 iar reușita ITA-ei la 1,55.

ADVERTISEMENT

Istoricul meciurilor directe din 2017 încoace cu UTA gazdă nu prea e încurajator pentru arădeni, care au învins o singură dată, sezonul trecut cu 1-0., gol al lui Roger. În schimb avem două succese ala celor de la FC Hermannstadt, în 2022 și 2021 și două rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT