Sport

Mircea Rednic, surprins de o decizie a lui Mandorlini în CFR Cluj – UTA 0-0: ”Credeam că joacă tot așa”

UTA Arad a reușit un egal valoros în deplasarea din Gruia, contra celor de la CFR Cluj, iar Mircea Rednic recunoaște că a fost surprins tactic de adversar.
25.11.2023 | 23:05
Mircea Rednic surprins de o decizie a lui Mandorlini in CFR Cluj  UTA 00 Credeam ca joaca tot asa
Mircea Rednic recunoaște unde a greșit înainte de meciul cu CFR Cluj: ”Credeam că vor juca cu 3 fundași”
ADVERTISEMENT

”Puriul” se aștepta ca cei de la CFR Cluj să joace într-un sistem cu trei fundași, însă planurile i-au fost date peste cap și a fost nevoit să improvizeze din mers. Cu toate acestea, Mircea Rednic și-a dovedit clasa și a ”rezolvat cazul”, obținând un egal cu UTA.

Mircea Rednic recunoaște unde a greșit înainte de meciul cu CFR Cluj

”Repriza a doua am fost dominați, i-am lăsat noi să aibă impresia că ne domină, au fost multe dueluri în care să zic că 80% le-am câștigat. Au fost și mingi în careu, poate neinspirația adversarului au făcut ca ei să nu înscrie.

ADVERTISEMENT

Prima repriză mai echilibrată, au avut o posesie și presiune mult mai mare. Ținând cont și de situațiile avute de noi, bara lui Căpușă, eu zic că putem să fim mulțumiți de acest punct cu o echipă foarte bună. Nu că nu mi-a plăcut, băieților n-am ce să le reproșez, e prima oară când jucăm cu trei pe fund, am crezut că și ei o să joace cu 3 pe fund și nu au făcut-o, de aia am avut de suferit.

Cei doi atacanți au rămas prea sus, cei de la CFR și-au creat superioritate la mijlocul terenului, asta ne-a surprins. Mă bucur că echipa a depus mult efort, ne-am apărat destul de bine și n-am luat gol. Cu șansă, cu Florin care a avut două intervenții. Suntem super mulțumiți. La mine când ne apărăm se apără toată echipa.

ADVERTISEMENT

Am luat un punct la CFR acasă, sunt mulțumit că de multe etape luam goluri cam multe, deși marcam, azi n-am făcut-o. Per ansamblu sunt mulțumit, am jucat cu CFR. Urmează meciul cu Sibiul de unde vom juca, de la Oradea, încercăm să câștigăm cele trei puncte”, a transmis Mircea Rednic.

Alexandru Benga laudă apărarea celor de la UTA Arad

La rândul său, fundașul Alexandru Benga și-a lăudat colegii din apărare, cu toate că CFR a dominat în anumite momente și le-a dat mari emoții suporterilor veniți de la Arad. ”După aspectul jocului cred că puteam și noi să câștigăm, dar și să pierdem. Până la urmă rezultat echitabil. Am făcut o partidă foarte inteligentă, exact ceea ce am pregătit am pus în practică pe teren.

ADVERTISEMENT

În prima repriză nu cred că au avut mari ocazii, ăsta a fost și planul tactic să răspundem pe contraatac. În prima repriză noi am avut primii situațiile importante, știam că putem să-i facem să sufere. Pe final cum era și normal au forțat victoria, au adus mingi multe la careu. Ne-am apărat foarte bine și plecăm de aici cu un punct.

Nu poți să faci aprecieri pe compartimente, toți participăm la faza defensivă, toți participă prin efort la faza defensivă. Cine a avut cea mai mare ocazie a noastră e tot un fundaș. A fost un efort extraordinar.

ADVERTISEMENT

Cred că Mister a schimbat la pauză pentru că s-a adaptat la modul în care CFR Cluj stătatea în teren. Am schimbat sistemul ca să ne adaptăm mai bine la cum apăra CFR. Știam că dacă facem o partidă exactă șansele noastre vor fi pentru că cei de la CFR vor lăsa spații. Chiar așa a fost și ocazia mare avută, pe ce am lucrat și ce am vorbit. Am făcut o partidă inteligentă și am respectat ce am dorit”, a punctat Benga.

ADVERTISEMENT