Life

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în SUA. Mioara Antonescu este împreună cu partenerul ei de 21 de ani

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în SUA, după 21 de ani de relație. Mioara Antonescu a avut parte de un eveniment discret.
03.10.2023 | 22:54
Mama Andreei Antonescu sa casatorit in SUA Mioara Antonescu este impreuna cu partenerul ei de 21 de ani
Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în SUA. Sursa foto: Facebook, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mioara Antonescu, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit cu partenerul ei, cu care este împreună de mai bine de 20 de ani. Evenimentul a avut loc acum câteva zile, în SUA.

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit în SUA

Mama îndrăgitei cântărețe a rămas văduvă în 2001. După un an și jumătate, aceasta l-a întâlnit pe Carol, cel care avea să-i devină iubit. Cei doi formează un cuplu și acum, iar de curând au făcut pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, Mioara Antonescu și Carol s-au căsătorit în SUA, în Los Angeles. La eveniment nu au fost prezenți alți membri ai familiei, potrivit imaginilor surprinse de Cancan.ro.

Această decizie a venit după ce Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, de care mama vedetei a avut grijă în SUA, a decis să rămână în România, alături de artistă. Aceasta a început deja școala luna trecută.

ADVERTISEMENT

Mama cântăreței vine regulat în România, dar petrece mai mult timp în SUA. Partenerul ei de viață este stabilit în America de ani buni, așa că și Mioara Antonescu preferă să stea acolo. Sienna are o relație foarte bună cu Carol, pe care îl consideră bunicul ei.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre relația cu mama ei

Andreea Antonescu obișnuia să meargă destul de des în SUA, la mama și fiica ei, însă situația s-a schimbat acum, după ce Sienna a decis să rămână în România.

ADVERTISEMENT

În plus, artista a născut pentru a doua oară în urmă cu mai bine de opt luni. Fiica ei cea mică, Venice Victoria, îi ocupă tot timpul cântăreței, care nu mai poate călători așa cum o făcea înainte.

Vedeta este foarte fericită să le aibă acasă pe ambele fiice. Atunci când Sienna era în SUA, la bunica ei, cele două comunicau mult mai greu din cauza fusului orar.

ADVERTISEMENT

“Ea (n.r. Sienna) și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată.

Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz. Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală.

Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a dezvăluit Andreea Antonescu pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT