Life

Andreea Antonescu a povestit cum a reacționat Sienna când a aflat că va avea o surioară: ”S-a rugat”

Andreea Antonescu a spus cum a aflat fiica sa, Sienna, de sarcină. Ce a dezvăluit vedeta fanilor de pe rețelele de socializare.
18.12.2022 | 10:40
Andreea Antonescu a povestit cum a reactionat Sienna cand a aflat ca va avea o surioara Sa rugat
Andreea Antonescu a spus cum a aflat fiica sa, Sienna, de sarcină. Ce a dezvăluit vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista și concurenta de la America Express a povestit cum a reacționat fetița sa din mariajul cu Traian Spak când a aflat că va avea o surioară. Vedeta susține că adolescenta s-a rugat foarte mult pentru această minune.

Andreea Antonescu a spus cum a aflat fiica sa, Sienna, de sarcină. Ce a dezvăluit vedeta

Andreea Antonescu este extrem de încântată că va fi mamă pentru a doua oară, la fel și fiica sa, Sienna, care și-a dorit enorm să aibă o soră mai mică. Iată că în curând dorința fetei se va îndeplini exact cum a vrut.

ADVERTISEMENT

Copila este nerăbdătoare să o cunoască pe cea mică, chiar dacă pentru un an a plecat să studieze în Statele Unite ale Americii. Fata locuiește în L.A. cu mama artistei, în timp ce fostul soț al vedetei este stabilit în Nevada.

„Coconuca mea iubită și frumoasă, după cum îmi place să îi zic – sper să nu se uite la story-ul acesta, pentru că ea este deja o domnișoară, ați văzut-o și voi – a fost foarte încântată, foarte bucuroasă.

ADVERTISEMENT

Ea s-a rugat la Doamne-Doamne să îi dea o surioară, a zis că își dorește foarte mult o surioară, o fetiță, n-ar vrea un frățior. Mă gândesc că Doamne-Doamne i-a ascultat rugăciunile și i s-a împlinit dorința.

Are de gând să stea să o îmbrace, să o moțeze, ați văzut, e super talentată și își face styling-ul singură”, a declarat Andreea Antonescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu, detalii despre numele celui de-al doilea copil

Andreea Antonescu a oferit și câteva detalii despre numele celui de-al doilea copil. Fosta concurentă de la Survivor România a ales un singur prenume pentru bebeluș despre care spune că i se potrivește de minune.

Vedeta a mai subliniat că așteaptă în continuare sugestii de la internauți, semn că este dispusă să-i treacă în certificatul de naștere două nume.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre urmează să nască în perioada următoare, fiind pe ultima sută de metri cu sarcina în care nu a luat foarte multe kilograme în plus.

ADVERTISEMENT