Life

Mama cântăreței Delia Matache a spus ce se întâmplă cu tatăl vedetei, după ce s-a îmbolnăvit

Mama cântăreței Delia Matache a vorbit despre ce se întâmplă acum cu tatăl vedetei, după ce a renunțat la viața monahală.
03.11.2023 | 14:36
Mama cantaretei Delia Matache a spus ce se intampla cu tatal vedetei dupa ce sa imbolnavit
Mama cântăreței Delia Matache, dezvăluiri despre tatăl vedetei
ADVERTISEMENT

Mama cântăreței Delia Matache a povestit în ce relații e acum cu tatăl fetelor sale, fost călugăr la Muntele Athos. Tatăl juratei de la iUmor s-a retras din călugărie după 10 ani, în urma îmbolnăvirii de cancer la rinichi.

Mama cântăreței Delia Matache, noi vești despre tatăl artistei

Cu toate că tatăl Deliei a ales o altă viață, stând departe de familie, dar aproape de Dumnezeu, mama artistei l-a primit din nou în brațele ei și are grijă de el și în acest moment.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum se mai simte bărbatul, mama cântăreței Delia Matache a spus că trăiește cu acesta în vechiul lor apartament și starea lui este una mai bună în prezent.

Cei doi locuiesc în apartamentul în care locuiau pe vremea când erau căsătoriți. Compasiunea Ginei Matache față de fostul ei soț a fost peste orice orgoliu și nu a putut să-l lase la o parte în momentele sale grele. După lungi tratamente, tatăl Deliei Matache a început să fie mult mai bine.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că el este mai bine, avem toți grijă de el, da, încă locuim împreună, în vechiul nostru apartament”, a declarat mama cântăreței Delia Matache pentru Playtech Știri.

Invitată de curând în emisiunea Corneliei Ionescu de la WowNews, Gina Matache a povestit despre soarta pe care i-a hărăzit-o Dumnezeu fostului ei soț. Ea a scos la iveală faptul că bărbatul s-a întors de la Muntele Athos după o decadă, din cauza bolii sale.

ADVERTISEMENT

Tatăl Deliei a renunțat la viața monahală după 10 ani

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, eu un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni. N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine să îl ajute, doar eu.

Inițial nu a apelat la mine, eu târziu am aflat că e în spital. Nu e de mândrie, e la locul lui. Delia a fost prima care a sărit să îl ajute. Acum este relativ independent. Locuiește cu mine.

ADVERTISEMENT

Avem un apartament cu două camere, unul într-o cameră, unul în alta. Nu mi-am pus problema ce suntem, eu mă adaptez oricum, atât timp cât nu ne jignim”, a declarat Gina Matache pentru sursa amintită.

 

 

ADVERTISEMENT