Life

Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri cutremurătoare. Ce a observat la Cristian Cioacă atunci când l-a cunoscut

08.05.2021 | 16:08
ADVERTISEMENT

Mama Elodiei Ghinescu face dezvăluiri cutremurătoare la 14 de ani de la decesul fiicei sale. Emilia Ghinescu a explicat recent ce a observat în clipa în care l-a cunoscut pe Cioacă.

Mama Elodiei spune că i-a atras atenția un detaliu important în momentul în care fiica sa a venit să-i prezinte bărbatul care avea să-i fie soț.

ADVERTISEMENT

„Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este. Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a mărturisit Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, pentru Impact.

Mama Elodiei: ”Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic”

Dispariția avocatei Elodia Ghinescu, petrecută în urmă cu aproape 14 ani, a cutremurat întreaga Românie. Avocata din Brașov a dispărut în seara zilei de 29 august 2007.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost de negăsit de-a lungul anilor în ciuda căutărilor făcute de autoritățile române. Cazul Elodiei a deschis o lungă anchetă a autorităților, fiind mediatizat puternic în presa românească, dar și în cea din străinătate.

Mama Elodiei a dezvăluit că și după atâția ani plânge gândindu-se la fiica ei. Totodată, femeia consideră în continuare că Cioacă i-a ucis fata.

ADVERTISEMENT

„Ce să știu despre Elodia? Nimic! Nu mai există nimic de la ea. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea.

Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește.

ADVERTISEMENT

M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale”, a mai mărturisit Emilia Ghinescu, conform Spynews.

ADVERTISEMENT