News

Mama fetiței ucise în Arad împărtășea cu prietenii știri despre cazul morții acesteia, fără să știe că era vorba despre fiica sa

Mama fetiței ucise în Arad împărtășea cu prietenii știri despre propria fiică, fără să știe că ea era cea ucisă.
04.11.2021 | 21:43
Mama fetitei ucise in Arad impartasea cu prietenii stiri despre cazul mortii acesteia fara sa stie ca era vorba despre fiica sa
Mama fetiței ucise în Arad împărtășea cu prietenii știri despre cazul morții acesteia, fără să știe că era vorba despre fiica sa. Foto: Colaj Fanatik: Politia Română; Facebook
ADVERTISEMENT

Sabrina, mama fetiței care a fost ucisă la Arad, le trimite aapropiaților știri cu cazul morții, înainte să afle că victima este nimeni alta decât propria sa fiică.

Mama fetiței ucise în Arad era șocată de știrile despre copila găsită moartă:  „Fără să ştie că era vorba despre Antonia”

Femeia se declara „șocată” de un asemenea caz, dar ulterior ea avea să afle că tragedia despre care credea că este atât de cumplită s-a abătut chiar asupra ei.

ADVERTISEMENT

Sabrina îi trimitea aceste mesaje cu știrea respectivă prietenei sale, pe nume Gabi, care a dezvăluit acum aceste aspecte.

”Îmi trimitea nişte link-uri cu ştiri despre cazul respectiv, fără să ştie că era vorba despre Antonia. Îmi zicea: «Ce oribil, numai nenorociţi!».

ADVERTISEMENT

Iar căuta ceva şi îmi trimitea. Era foarte şocată de tragedia copilului”, a declarat prietena Sabrinei, conform spynews.

Detaliile șocante din spatele crimei de la Arad. Ce a făcut tatăl copilei

Criminalul din Arad este un tânăr de 23 de ani, care și-a ucis fiica vitregă din cauză că nu voia să se joace cu ea, iar copila insista.

ADVERTISEMENT

El a dat-o cu capul de un perete de mai multe ori, până când fetița și-a pierdut viața.

Ceea ce a urmat i-a șocat cu adevărat pe anchetatori, care declarau la acel moment că nu pot înțelege cum cineva mai poate dormi noaptea după ce a săvârșit o asemenea faptă.

Bărbatul a băgat trupul fetiței într-un geamantan, l-a luat pe fratele ei de acasă și au plecat cu un taxi. Apoi, el a rămas pe un câmp, unde i-a dat foc copilei cu acetonă.

ADVERTISEMENT

Totuși, copilul de trei ani care îl însoțea nu a asistat la aceste scene greu de imaginat.

„Bărbatul a recunoscut că a incendiat trupul fetei folosind două sticluţe de acetonă pe care le-a găsit prin casă. Nu a tranşat cadavrul înainte de incendiere.

A vrut doar să îşi ascundă urmele. Băiatul de trei ani care se afla cu bărbatul pe câmpul unde a fost dus cadavrul fetiţei nu a asistat la incendiere.

Bărbatul a declarat că l-a lăsat pe copil la aproximativ 20 de metri de locul unde a fost incendiată fata”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

ADVERTISEMENT
Tags: