Life

Mama Geta, surpriză neașteptată pentru Andrei Dascălu de la Survivor România. Ce mesaj i-a transmis

Doamna Geta, mama lui Culiță Sterp, l-a susținut pe Zanni în competiția Survivor România, însă recent a lăsat un mesaj surprinzător pentru un alt concurent din Republica Dominicană.
21.07.2021 | 14:33
Mama Geta surpriza neasteptata pentru Andrei Dascalu de la Survivor Romania Ce mesaj ia transmis
Mama Geta, surpriză neașteptată pentru Andrei Dascălu de la Survivor România. Ce mesaj i-a transmis. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama cântărețului de muzică de petrecere pare că și-a schimbat părerea înainte de finala emisiunii de la Kanal D, deși înainte era susținătoarea lui Zanni.

Doamna Geta a început să aibă o părere diferită față de fostul concurent de la „Chefi la cuțite” și chiar și-a îndreptat atenția spre rivalul său din echipa albastră, Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns în momentul de față să-l aprecieze pe Războinic pentru parcursul său în reality show-ul Survivor România, lăsându-i un mesaj neașteptat în mediul online, cu ocazia zilei de naștere.

Doamna Geta, susținătoarea lui Andrei Dascălu de la Survivor România

Se pare doamna Geta are numai cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Dascălu despre care crede că este un băiat foarte educat. De aici reiese foarte clar că mama lui Culiță Sterp și-ar fi dorit să câștige el premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

„Te apreciez foarte mult, ești un băiat foarte educat și ai un caracter deosebit! Tu ești Survivor! La mulți ani plini cu bucurii”, este mesajul lăsat de doamna Geta, pe Instagram.

Cu puțin timp înainte de eliminarea lui Culiță Sterp de la Survivor România, doamna Geta spunea că i-ar plăcea ca ful ei să împartă banii cu Zanni, în cazul în care ar ieși câștigător.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile au stat complet diferit pentru artist, care și-a dorit să ajungă acasă înainte ca iubita sa, Daniela Iliescu, să nască. După acest moment mama vedetei și-a schimbat gândirea și bineînțeles, favoritul.

Dacă artistul i-a transmis un mesaj în versuri, direct de la o cântare, în finală, mama sa a ales să nu-l mai susțină și să-și îndrepte atenția către Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

Mama Geta, de partea lui Andrei Dascălu în finala de la Survivor România

Cu puțin timp înainte de marea finală de la Survivor România a luat prin surprindere de toată lumea când a anunțat pe cine mizează în reality show-ul moderat de Daniel Pavel.

„Sper să câștige Andrei. Un caracter atât de frumos… mi-a dat multe emoții de fiecare dată când a jucat cu Culiță, dar cu toate acestea îl susțin cu tot sufletul.

Haideți să îl votăm în marea finală! Doamne ajută să câștige trofeul”, scria atunci mama fostului Faimos de la Kanal D, în mediul online.

ADVERTISEMENT