Life

Mama Irinei Deaconescu se confruntă cu probleme de sănătate. Soția lui Cristi Manea a povestit totul: „A fost operată astăzi”

Mama Irinei Deaconescu a ajuns la spital. Soția lui Cristi Manea le-a spus urmăritorilor săi din mediul online ce s-a întâmplat.
11.12.2022 | 20:31
Mama Irinei Deaconescu se confrunta cu probleme de sanatate Sotia lui Cristi Manea a povestit totul A fost operata astazi
Mama Irinei Deaconescu se confruntă cu probleme de sănătate. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Deaconescu le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că trece printr-o perioadă dificilă, după ce mama sa a ajuns la spital.

Mama Irinei Deaconescu a ajuns la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Irina Deaconescu este unul dintre cei mai iubiți influenceri de la noi din țară. Soția lui Cristi Manea este foarte activă în mediul online, acolo unde publică adesea imagini din familia sa.

ADVERTISEMENT

Recent, tânără a mărturisit că trece printr-o perioadă destul de aglomerată, dar și grea. Mama Irinei, Camelia Deaconescu, a ajuns la spital, iar vlogger-ița a fost nevoită să se descurce singură cu cele două fetițe.

„Mami s-a operat astăzi și cumva sunt prinsă cu fetele nonstop. Din păcate, a făcut un test Papanicolau, care n-a venit neapărat bine. Rezultatele n-au fost cele mai happy, dar n-a fost vorba de cancer!

ADVERTISEMENT

Doamne ajută, bine că a mers la timp. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am fi mers anul viitor, dacă ar mai fi stat așa”, a spus Irina Deaconescu, citată de SpyNews.ro. 

De altfel, Irina Deaconescu a mărturisit că a tot insistat ca mama sa-și facă investigații medicale amănunțite, după ce s-a simțit rău în ultima perioadă, însă aceasta s-a lăsat cu greu convinsă.

ADVERTISEMENT

„La rezultate, a părut că avea ceva formațiuni de celule destul de periculoase, ceva de genul trei”, a adăugat soția lui Cristi Manea.

Irina Deaconescu și-a dorit ca prin mesajul său să tragă un semnal de alarmă și să le transmită urmăritoarelor să meargă la medic periodic și să-și facă analizele, pentru a descoperi la timp dacă se confruntă cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

„I-a fost recomandat să înlăture părți din uter sau să îl înlăture complet și mami a optat să îl înlăture complet și asta s-a și întâmplat.

A fost o procedură făcută la paroscop (…) I-au înlăturat și trompa, i-au lăsat ovarele, având în vedere că este destul de tânără”, a mai spus Irina Deaconescu.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred...
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată