News

Mama Loredanei și-a vizitat fiica la închisoare. Mesaj pentru familia fetei ucise la Mangalia: “Nu am greșit”

Mama Loredanei, fata care și-a ucis prietena în Saturn, și-a vizitat fiica în închisoare și spune că nu înțelege ce s-a întâmplat cu ea.
24.08.2023 | 10:04
Mama Loredanei sia vizitat fiica la inchisoare Mesaj pentru familia fetei ucise la Mangalia Nu am gresit
Mama Loredanei și-a vizitat fiica la închisoare. Mesaj pentru familia fetei ucise la Mangalia: “Nu am greșit”
ADVERTISEMENT

Potrivit mamei sale, Loredana era ”sufletistă, o fată care învăța, făcea naveta la școală”. Acum, Loredana e ”năucită de cap, aeriană”, iar femeia nu-și poate explica ce s-a întâmplat și unde și-a pierdut fiica. Femeia a luat trenul din Vaslui, împreună cu doi frați ai Loredanei, special pentru această ocazie.

Mama Loredanei și-a vizitat fiica la închisoare

Femeie a făcut acest drum pentru a-i aduce Loredanei alimente și anumite obiecte pe care și le dorea. Când a aflat ce a făcut fiica sa, femeia a mărturisit că i s-a făcut rău și a fost nevoită să ia pastile și a fost dusă direct la spital. Cât despre gestul comis, femeia nu a povestit prea multe cu fiica sa despre crimă, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

Nu am vorbit despre asta. Am vorbit exact de frații ei, e clar că îi e dor de ei”, a declarat femeia, adăugând că o iartă, pentru că e fiica ei. Totodată, speră ca familia victimei, Alina, să nu o acuze pe femeie că ar fi vinovata morală a crimei: ”sper, pentru că eu nu am greșit cu nimica”, a transmis mama Loredanei.

Loredana, criminala din Saturn care și-a ucis cea mai bună prietenă, a recunoscut tot și le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte ce a făcut, în speranța că va primi o pedeapsă mai mică. Crima care a șocat litoralul românesc s-a produs în stațiunea Saturn, la un hotel unde cele două tinere se angajaseră pe perioada verii.

ADVERTISEMENT

Au ajuns să se certe, iar Loredana a făcut o criză de nervi și a înjunghiat-o mortal pe Alina. Ulterior, a băgat-o într-un geamantan și a dus-o într-un parc. A lăsat-o acolo sub o bancă, unde a fost găsită de un pescar. Surprinzător, raportul psihologic ar arăta că Loredana nu are prea multe regrete pentru fapta comisă.

Anchetatorii vorbesc chiar despre faptul că după ce și-a înjunghiat prietena, aceasta a agonizat 30 de minute sub ochii Loredanei, timp în care criminala nu a avut nicio intenție să o salveze. Un mod de a acționa al criminalilor în serie, potrivit raportului psihologic, așadar un motiv în plus pentru care fata și-ar putea petrece mulți ani după gratii.

ADVERTISEMENT

Între timp, rudele Alinei au blestemat-o pe Loredana să sufere după ce și-a ucis prietena. ”Loredana, nu îți doresc nimic mai mult de atât, să îți dea Dumnezeu ce i-ai făcut tu verișoarei mele, să îți facă şi ţie Dumnezeu de 10 ori cât i-ai făcut tu ei, să dea Dumnezeu frații și nepoţii tăi şi toată familia ta să ajungă ca ea! Amin, Doamne, şi ţie să îți dea Dumnezeu puşcărie veşnică, să nu mai ieși de acolo decât spânzurată.

Amin, Doamne! Alina mea, ne ai distrus pe toţi. Nu mai pot de dorul tău, mi se usucă inima în piept, dar-ar Dumnezeu să i se usuce la Loredana în piept. Loredana, când crezi ca ţi-e mai bine atunci să îţi fie mai rău! Amin, Doamne, atât te blestem Loredana, până ajungi ca ea! Amin, Doamne, ascultă-mi rugăciunile!”, a fost mesajul transmis de o verișoară a Alinei pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Între timp, iubitul Alinei a povestit că fata făcea tot mai des glume macabre, care parcă i-au prevestit moartea. ”Mai făcea aşa glume, că dacă e să mor, am făcut bani şi să iei sicriu din banii mei. De permis, tot așa, trebuia 2.000 de lei să aibă, să nu ceară de la nimeni. Era sufletul meu”, a povestit Sergiu, fostul iubit al fetei.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUNCTUL DE PENSIE se schimbă radical! Vestea a venit direct de la CASA...
PUNCTUL DE PENSIE se schimbă radical! Vestea a venit direct de la CASA DE PENSII
Horoscopul lui Dom’ Profesor – 7 decembrie 2023. Superstiții... 
Horoscopul lui Dom’ Profesor – 7 decembrie 2023. Superstiții... 
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!